menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals, optochten, feesten en markten

in
 
 
 • Inflatable Obstacle Run
  Vrijetijd Inflatable Obstacle Run Zondag 7 april vindt op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard de Inflatable Obstacle Run plaats. De Inflatable 5k is de grootste Inflatable Obstacle Run in heel Nederland!
 • Geleen Calling - The Festival
  Vrijetijd Geleen Calling - The Festival Op zaterdag 13 april 2019 vindt in Geleen het gratis popfestival Geleen Calling – The Festival plaats. Het indoorfestijn biedt op drie locaties een podium aan diverse bands en solo-artiesten uit binnen- en buitenland.
 • Kennedy-Mars Sittard
  Vrijetijd Kennedy-Mars Sittard Op zaterdag 20 april 2019 vindt de 56e editie van de Kennedy-Mars plaats. De start- en finishlocatie van deze 80 kilometer lange wandeltocht is wederom de Markt in Sittard.
 • Carnavalszesdaagse Sittard-Geleen
  Vrijetijd Carnavalszesdaagse Sittard-Geleen Nog even en dan gaat de carnavalszesdaagse in Sittard-Geleen officieel van start! Zoals ieder jaar staat de ‘Zittesje Vastelaoves-6-daagse’ weer volop in het teken van traditie, optochten en vooral gezelligheid in en rondom Sittard-Geleen.
 • Danikerbosloop
  Vrijetijd Danikerbosloop Op zondag 17 februari vindt in Geleen voor de twaalfde keer de Danikerbosloop plaats.
 • ‘TIJDSBEELDEN’ combineert erfgoed, beelden en gedichten
  Vrijetijd ‘TIJDSBEELDEN’ combineert erfgoed, beelden en gedichten Op 27 januari 2019 opent de nieuwe expositie TIJDSBEELDEN in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie van kunstenaar/dichter Frank Eerhart (Den Haag – 1948) combineert voorwerpen uit het verleden met het heden en beelden met poëzie.
 • Sint Joepmarkt
  Vrijetijd Sint Joepmarkt Op 19 maart kunnen tienduizenden bezoekers weer genieten van de grootste en oudste jaarmarkt van Nederland: Sint Joep!
 • Gelaender Kirmes
  Vrijetijd Gelaender Kirmes Het centrum van Geleen wordt dit jaar met 90 attracties wederom omgetoverd tot een groot mobiel pretpark. Met spectaculaire attracties en een randprogramma boordevol muzikaal vermaak en leuke activiteiten.
 • MP feesten
  Vrijetijd MP feesten De MP feesten vinden in 2019 voor de derde keer plaats. De afgelopen edities sloegen in als een bom. Ook in 2019 belooft het evenement een groot succes te worden.