menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals, optochten, feesten en markten

in
 
 
 • Foodstock
  Vrijetijd Foodstock Van 30 mei t/m 2 juni staat Foodstock Sittard op het programma! Wat is er nou lekkerder dan op een mooie zomeravond met vrienden en familie te ‘picknicken’ in het park en te genieten van elkaar, livemuziek en lekker eten?
 • Holy Hill Obstacle Run
  Vrijetijd Holy Hill Obstacle Run Op zaterdag 25 mei vindt de zomereditie van de Holy Hill Obstacle Run in Sittard plaats. Een onvergetelijk gaaf modder en water spektakel waarbij deelnemers vijftig unieke obstakels moeten zien te overwinnen.
 • Week van de Amateurkunst
  Vrijetijd Week van de Amateurkunst Van vrijdag 17 mei t/m 26 mei organiseert De Domijnen alweer de vijfde editie van de Week van de Amateurkunst.
 • Paasweekend in Sittard-Geleen
  Vrijetijd Paasweekend in Sittard-Geleen Tijdens het paasweekend is er van alles te beleven in Sittard-Geleen. We hebben een aantal leuke suggesties voor je uiteen gezet.
 • Nieuwe expositie in De Domijnen opent Tweede Paasdag
  Vrijetijd Nieuwe expositie in De Domijnen opent Tweede Paasdag Op Tweede Paasdag, maandag 22 april 2019, opent de nieuwe expositie Manufacta III Ceramica in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie is in samenwerking met de Keramiek Kring Limburg.
 • Groove Garden Festival
  Vrijetijd Groove Garden Festival Zaterdag 18 en zondag 19 mei hoor je in Sittard de vetste beats: het is weer tijd voor Groove Garden Festival! Deze editie is extra bijzonder want het festival bestaat dit jaar precies 15 jaar.
 • ‘Alles veur de Mam’
  Vrijetijd ‘Alles veur de Mam’ Zaterdag 11 mei vindt van 12.00 tot 17.00 uur hét Moederdag event van Sittard plaats: ‘Alles veur de Mam’. Een perfect moment om een heerlijk dagje eropuit te gaan met de mam!
 • Jubileumeditie Mama’s Pride
  Vrijetijd Jubileumeditie Mama’s Pride Zaterdag 11 en zondag 12 mei kan in het Geleense Burgemeester Damenpark weer genoten worden van bekende en opkomende bands. De 25e editie van Mama’s Pride is mede dankzij de sterke programmering en de inzet van vele vrijwilligers weer veelbelovend.
 • Koningsdag in Sittard-Geleen
  Vrijetijd Koningsdag in Sittard-Geleen Op zaterdag 27 april staat Sittard-Geleen volop in het teken van Koningsdag. De activiteiten zijn doorgaans georganiseerd door of in samenwerking met diverse Oranjeverenigingen.
 • Programma Koningsdag Geleen
  Vrijetijd Programma Koningsdag Geleen Zoals ieder jaar pakt Geleen met Koningsdag groots uit met tal van activiteiten in het centrum. Naast de welbekende Koningsmarkt, geraniummarkt en kindervrijmarkt kunnen kinderen zich uitleven op een ‘Fit & Fun Plaza’.
 • Programma Koningsdag Sittard
  Vrijetijd Programma Koningsdag Sittard Ook dit jaar is Oranjecomité Sittard erin geslaagd een programma voor jong en oud te presenteren voor Koningsdag Sittard. Nieuw dit jaar is de KoningsRun, een mooi hardloopparcours door de historische binnenstad.
 • Paasmarkt Born
  Vrijetijd Paasmarkt Born Dit jaar vindt de 52e editie plaats van de populaire en drukbezochte paasmarkt in Born. Op paasmaandag 22 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarmarkt.
 • Parkfestival Sittard: het leukste familie-uitje op Koningsdag!
  Vrijetijd Parkfestival Sittard: het leukste familie-uitje op Koningsdag! Koningsdag? Dan zeg je Parkfestival Sittard! Op zaterdag 27 april vindt de 24e editie van het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10.00 tot 18.00 uur.
 • Gelaender Kirmes
  Vrijetijd Gelaender Kirmes Het centrum van Geleen wordt dit jaar met 90 attracties wederom omgetoverd tot een groot mobiel pretpark. Met spectaculaire attracties en een randprogramma boordevol muzikaal vermaak en leuke activiteiten.
 • MP feesten
  Vrijetijd MP feesten De MP feesten vinden in 2019 voor de derde keer plaats. De afgelopen edities sloegen in als een bom. Ook in 2019 belooft het evenement een groot succes te worden.