menu in
Speelvoorzieningen

Spelen en opgroeien

Buiten spelen is belangrijk. Niet alleen op een schommel of een klimrek, maar vooral ook in een natuurlijke omgeving. Sittard-Geleen kent heel veel mooie speelvoorzieningen verspreid over de hele stad. 

Thienbunder Sittard
Speeltuin Thienbunder is een unieke speelplek met een mooie ligging tussen de bomen., waardoor je je bijna in het bos waant. Je vindt er voldoende schaduwplekken, maar op mooie dagen kun je ook volop van de zon genieten. Speeltuin Thienbunder heeft maar liefst vijftig gecertificeerde speeltoestellen.

Speeltuin de Roetsj
 
Speeltuin de Roetsj in Limbrichterveld is onlangs gerenoveerd en is de ideale locatie voor uitstapjes, kinderfeestjes en schoolreisjes. De speeltuin is ingericht met verharde wandelpaden, waardoor de speeltuin ook goed toegankelijk is voor minder validen.

Speeltuin de Paddestoel

Speeltuin de Paddestoel in Born combineert klassieke en moderne speeltoestellen. Hierdoor is het ouderwetse karakter van een gezellige speeltuin behouden gebleven. Een garantie voor speelplezier.
speelvoorzieningen
Speeltuin ’t Weike
Speeltuin ’t Weike is een kleinschalige en gezellige speeltuin in Geleen met de leukste wipkippen, schommels en klimrekken. De speeltuin is onlangs gerenoveerd en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

Daarnaast vind je in de stad ook veel kleinschalige speelvoorzieningen.  Deze fijne speelplekken komen vaak samen met de buurt tot stand. 

@inpaginahtml@