menu in
Samenwerken

Kansen creëren

Elkaar versterken 
Het SLIMhuis is een tweede thuis voor alle ondernemers in de Westelijke Mijnstreek, een plek waarin men kennismaakt, ideeën uitwisselt, elkaar helpt en versterkt. In dit huis zijn instanties gevestigd die ondernemers kunnen helpen op tal van terreinen, zoals het aanvragen van vergunningen of het regelen van financiële aangelegenheden.

Pilaar van een ondernemende Euregio
Het SLIMhuis heeft de ambitie om hét symbool van ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek te worden. De plaats waar (semi) publieke en private samenwerking plaatsvindt.

Een grensoverschrijdende aanpak creëert meer kansen. Een van de doelstellingen is het geven van impulsen tot innovatie in de Euregio. De potentie is zeker aanwezig, want in kennismaking liggen kansen. De interactie tussen bedrijven en instellingen in de Euregio leidt tot leermomenten en uiteindelijk tot de groei van onze economie.
Meer informatie

Office à la Carte

Het concept – Office à la Carte – is werken volgens een ander menu. Ontmoeten en verbinden in een bedrijfsverzamelgebouw in Sittard-Geleen waar ondernemers op flexibele basis hun huisvesting vorm kunnen geven. All-inclusive of à la Carte, de keuze is aan jou. Innovatief, inspirerend en betaalbaar. Ongeacht de ruimte die je huurt, is het altijd mogelijk een kortlopend of flexibel huurcontract af te sluiten. Met onze full-service formule komt Office à la Carte tegemoet aan ieders smaak en spelen ze in op de wens van iedere ondernemer.

Media Valley

Media Valley is een nieuw platform dat kennis, capaciteit en relevante expertise biedt, waarmee nieuwe media ideeën kunnen worden ontwikkeld. Media Valley  realiseert projecten, waarin studenten, journalisten en ondernemers samenwerken aan nieuwe ideeën, concepten en producten. En door workshops en masterclasses met experts. Thuisbasis van Media Valley is een vleugel van het hoofdkantoor van Media Groep Limburg in Sittard.

Media Valley is ontstaan vanuit het besef dat door de huidige, razendsnelle maatschappelijke, technologische en digitale ontwikkelingen, het steeds moeilijker is geworden om als burger de juiste keuzes te maken op basis van de juiste informatie. Door nieuwe ideeën, concepten en producten op het gebied van media en informatie te laten onderzoeken en ontwikkelen, wil Media Valley een bijdrage leveren aan Smart Citizenship, in zowel Limburg als daarbuiten.

Media Valley is een samenwerking van de Maastricht Academy of Media, Design and Technology (MAMDT) van ZUYD Hogeschool en de Media Groep Limburg, ondersteund door de gemeente Sittard-Geleen.
@inpaginahtml@