menu in
Vergaderlocaties

Vergaderen op toplocaties

Een meeting of event op mooie, stijlvolle en inspirerende locaties? Het kan in Sittard-Geleen. Met uitzicht op de prachtige historische binnenstad of in een indrukwekkend kasteel. Relaxed in het groen, of trendy middenin de stad.

Hotel Merici
Verfrissende ideeën en business deals komen het best tot uiting in een dito omgeving. De sfeervolle ambiance van Hotel Merici draagt bij tot succesvol vergaderen, inspirerende meetings en relatiebeheer. Met een volledig airconditioned omgeving, ondergronds inpandig parkeren, Nespresso koffie en Fair Trade producten is een meeting bij voorbaat geslaagd.

Bezoek de website


Schtad Zitterd Boven
Een vergadering of zakelijke meeting in een sfeervolle en intieme omgeving? Reserveer dan de huiselijke en knusse bovenverdieping van Schtad Zitterd. Hier geniet je ongestoord van een heerlijke lunch of diner en kan vrijuit alles besproken worden.

Bezoek de website

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard
Het 4-sterren Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is een wellnesshotel die beschikt over 4 multifunctionele en vernieuwde vergaderzalen die ruimte bieden tot 250 personen, een restaurant met aangrenzend terras en sfeervolle hotelbar. De zalen beschikken over airconditioning en beschikken over daglicht. Om uw evenement, bijeenkomst of vergadering van alle gemakken te voorzien, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een vergaderarrangement. Kies voor een arrangement met een heerlijke lunch, zakelijke diner of overnachting. Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard is goed te bereiken met auto, is gelegen tussen Born en Sittard naast de A2. Er is een gratis parkeerplaats direct naast het hotel gelegen.

Bezoek de website

City Resort Sittard
City Resort, is een multifunctioneel vergader- en conferentiecentrum op de unieke locatie Sportzone Limburg. Voor al uw vergaderingen, trainingen, seminars, workshops, feesten of recepties.

City Resort beschikt over uitstekende faciliteiten. In het voetbalstadion bevinden zich drie congres- en banquetzalen. Deze zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten en diners. Functioneel, modern en comfortabel ingericht, uiteraard met airconditioning en lift. Alles aanwezig om uw toehoorders 'bij de les' te houden. City Resort heeft daarnaast nog 3 vergaderruimten, 2 iets kleinere en een grote ruimte zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen in het hoofdgebouw.

Uw informele borrel, receptie of feestavond wordt pas echt gezellig in het Spelershome. Een congres of mega feestavond wordt een gegarandeerd succes in onze stijlvolle businessruimte op de tweede verdieping. Ook enkele luxe business units met uitzicht op het speelveld zijn beschikbaar.

Bezoek de website

Kasteel Limbricht

Vergaderen op één van de mooiste plekjes in Limburg? Dat kan in Kasteel Limbricht: een middeleeuws kasteel met alle moderne materialen. Vergaderzalen zijn beschikbaar van klein tot groot afhankelijk van uw wensen. Kortom: een geweldige vergaderlocatie in het gezellige en mooie Sittard-Geleen.

Bezoek de website
@inpaginahtml@