menu in
Vergaderlocaties

Vergaderen op toplocaties

Een meeting of event op mooie, stijlvolle en inspirerende locaties? Het kan in Sittard-Geleen. Met uitzicht op de prachtige historische binnenstad of in een indrukwekkend kasteel. Relaxed in het groen, of trendy middenin de stad.

Hotel Merici
Verfrissende ideeën en business deals komen het best tot uiting in een dito omgeving. De sfeervolle ambiance van Hotel Merici draagt bij tot succesvol vergaderen, inspirerende meetings en relatiebeheer. Met een volledig airconditioned omgeving, ondergronds inpandig parkeren, Nespresso koffie en Fair Trade producten is een meeting bij voorbaat geslaagd.
Bezoek de website


Fitland XL
Fitland XL, is een multifunctioneel vergader- en conferentiecentrum op de unieke locatie Sportzone Limburg. Voor al uw vergaderingen, trainingen, seminars, workshops, feesten of recepties.

Fitland XL beschikt over uitstekende faciliteiten. In het voetbalstadion bevinden zich drie congres- en banquetzalen. Deze zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten en diners. Functioneel, modern en comfortabel ingericht, uiteraard met airconditioning en lift. Alles aanwezig om uw toehoorders 'bij de les' te houden. Fitland XL heeft daarnaast nog 3 vergaderruimten, 2 iets kleinere en een grote ruimte zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen in het hoofdgebouw.

Uw informele borrel, receptie of feestavond wordt pas echt gezellig in het Spelershome. Een congres of mega feestavond wordt een gegarandeerd succes in onze stijlvolle businessruimte op de tweede verdieping. Ook enkele luxe business units met uitzicht op het speelveld zijn beschikbaar.
Bezoek de website

Kasteel Limbricht

Vergaderen op één van de mooiste plekjes in Limburg? Dat kan in Kasteel Limbricht: een middeleeuws kasteel met alle moderne materialen. Vergaderzalen zijn beschikbaar van klein tot groot afhankelijk van uw wensen. Kortom: een geweldige vergaderlocatie in het gezellige en mooie Sittard-Geleen.
Bezoek de website
@inpaginahtml@