menu in
Arrangementen
Culinaire wandelingen

VVV Zuid-Limburg organiseert diverse culinaire wandelingen en rondleidingen. Allemaal staan ze garant voor een bezoek aan een bijzonder stukje Sittard-Geleen. Als je een cultuurliefhebber bent, is het Pruifke Zuuver Zitterd misschien iets voor jou. Onder leiding van een VVV-gids wandel je door de historische binnenstad. Interessante bezienswaardigheden worden afgewisseld met gezellige locaties waar je kennismaakt met culinaire producten en gewoonten. Ook leuk is een middagje Loupentare Hepkes Preuve: waarbij je individueel door de historische binnenstad slentert en ondertussen enkele verrassende culinaire eetgelegenheden bezoekt.

Toon Hermans Wandeling
Tijdens de wandeling neemt de VVV gids uw groep onder andere mee naar de plek waar het geboortehuis van Toon heeft gestaan, naar zijn lagere school, de plaats waar hij voor het eerst optrad tegen het tarief van een appel(!), de katholieke kerken en de Markt met de vele stamkroegjes waar hij op het biljart zijn liedjes voor het eerst aan het publiek ten gehore bracht.
Boek direct

Loupentaere Hepkes Pruive in Zitterd
Hét culinaire wandelarrangement van Sittard. Laat u verrassen door de vele bezienswaardigheden en de aangeboden culinaire hapjes die Sittard u te bieden heeft. De historische Markt is het perfecte decor voor elk groepsbezoek. Dit arrangement is incl. routebeschrijving, info over de bezienswaardigheden en vier culinaire hapjes. De wandeling duurt ongeveer 4 uur en kost € 10,20 per persoon. Boeken via VVV Zuid-Limburg.

De Brandslang
De Brandslang is een samenwerking van zes bijzondere horecagelegenheden, die stuk voor stuk zijn gevestigd in panden in de historische binnenstad. Panden waar al meer dan 100 jaar Brand bier wordt geschonken. Ga je mee met de Brandslang tour, dan wacht je een gezellige coulisse waar je je snel thuis voelt en waar je bijzonder zult genieten van het Limburgse goud.

Meer informatie over proefwandelingen


Wèntjerdruim Amusetocht (alleen in december)
VVV Zuid-Limburg biedt verschillende culinaire wandelingen aan in Sittard-Geleen. De meest unieke is misschien wel de Wèntjerdruim Amusetocht. Gedurende de decembermaand wandelt de gast door de versierde winterstad van horecalocatie naar horecalocatie, om overal te genieten van een heerlijke winterse versnapering! Voor meer info zie www.wentjerdruim.nl
 
Meer wandelarrangementen vind je hier.

Ontdek Landgoed Kasteel Limbricht

Leuke groepsactiviteiten op een unieke en prachtige locatie. Kasteel Limbricht combineert dit als geen ander! Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of gaat het vooral om plezier maken en even lekker ontspannen? Er is altijd een arrangement dat past bij uw wensen, budget en samenstelling van de groep. De keuze aan groepsactiviteiten is eindeloos. Voor jong en oud. Elke activiteit kan gemixt en gematcht worden. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een diner, borrel, lunch of kopje koffie. Wat dacht u van de combinatie bowlen en onbeperkt tapas eten of boogschieten en borrelen in het proeflokaal?

Boogschieten, Workshop Broodbakken, Workshop Pizza, Grill Workshop, Step & Fietstochten, Wandelroutes, Bierproeverijen, Wijnproeverijen, High tea, Bowlen, Roofvogelshow, Rondleidingen, Kruiden Workshop, Percussie Workshop, Eendjes Verhuur, en nog veel meer..

Meer informatie
@inpaginahtml@