menu in
Wellness

Onthaasten

In Sittard-Geleen vind je enkele wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Na een ontspannen saunabezoek, een heerlijke massage, een behandeling met heilzame kruiden of een bad in ’40.000 jaar jong water’ zijn lichaam en geest in no-time weer helemaal in balans. Zeker in combinatie met een verfrissende activiteit zoals een wandeling, fietstocht of een lichte lunch!

Heerlijk ontspannen in Thermen Born
Het bekendste wellnesscentrum is de Thermen in Born. Geniet van de tropische warmte van de thermale baden, doezel weg tijdens een massage of geef je lichaam een gezondheidskick in een van de vele sauna’s en stoombaden. Maak je vakantiegevoel compleet met een overnachting en een uitgebreid ontbijtbuffet in het naastgelegen Amrâth Hotel Born-Sittard. En als je daar dan toch bent, kun je ook een heerlijke wandeling gaan maken in het Limbrichter bos. Hier lees je alles over de Thermen.

Kom tot rust
Op Sportzone Limburg ligt het prachtige wellness resort van City Resort. Ontloop de dagelijkse hectiek en geniet van de prachtige sauna’s, heerlijke beautybehandelingen en Limburgse gastvrijheid. Een heerlijke dag ontspannen.

Extra stimulans
TIP! Bij de beautyafdeling, Sanavisie Beauty, kan men terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, massages en zonnebank kuren. Ook te reserveren zonder wellness entrée!
Meer over City Resort
@inpaginahtml@