menu in
8 leuke kinderfeestjes

8 leuke kinderfeestjes in Sittard-Geleen

Voor zowel de allerkleinste als voor de iets oudere kids zijn er tal van mogelijkheden om een leuk kinderfeest te organiseren in Sittard-Geleen. We hebben een aantal mogelijkheden op een rij gezet.

WOOD15

WOOD 15 is het eerste indoor Bikepark in Europa. Voor jong en oud, van beginnend tot ervaren biker. Er zijn verschillende fietsroutes die aansluiten op het gewenste niveau. Jeugd kan hier onder professionele begeleiding kennismaken met MTB/BMX. Zelfs cyclocross is mogelijk. Trainingen op verschillende niveaus. En na het rijden gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wood 15
Nusterweg 66, Sittard
www.wood15.eu       

UNIT13

Zin in een dagje uit voor jong en oud? Bij UNIT13 kruip je heel even in de huid van een echte strijder. Voor lasergamen (vanaf 12 jaar) of airsoften (vanaf 18 jaar) ben je bij UNIT13 aan het goede adres. Spannende, uitdagende en afwisselende missies die iedereen lang bij zullen blijven. De missies worden gespeeld in een gereconstrueerd dorp met onder andere een supermarkt, kerk, politiebureau, gevangenis, bank met een kluis en een militaire basis. UNIT13 is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten.

Unit13
Nusterweg 66, Sittard
www.unit13.eu    

I-Vy Climbing

Deze groepsactiviteit is voor de echte waaghalzen! I-Vy Climbing is het grootste en meest complete klimcentrum van de Euregio. Een gastvrij en multifunctioneel klimcentrum waarin alle disciplines binnen het sportklimmen aanwezig zijn. Zowel de beginner als de wedstrijdsporter vindt hier altijd zijn eigen uitdaging in het klimcentrum. In de spectaculaire boulderhal met 3D klimwanden beschikt I-Vy over bouldercircuits in verschillende moeilijkheidsgraden.  

I-vy Climbing
Milaanstraat 115, Sittard
www.i-vyclimbing.nl    

Filmpje bij Foroxity en bowlen bij Centerpocket

In Sittard-Geleen staat de grootste bioscoop van Zuid-Limburg. Acht grote en sfeervolle zalen, vertonen dagelijks de nieuwste films. De bioscoop huisvest ook een gezellig café/restaurant waar je voorafgaand of na de film lekker kunt eten. Een verjaardagsfeestje is ideaal te combineren met bowlen bij Centerpocket.    

Foroxity
Rijksweg Zuid 271, Sittard
www.foroxity.nl  

Binnenspeeltuinen

Sittard-Geleen heeft twee binnenspeeltuinen. Ideaal voor een dagje uit met de kids. Regen of zonneschijn? Je kunt in de speelparadijzen altijd spelen. Springen op een mega trampoline, crossen over circuits, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Leuk voor het hele gezin, verjaardagen, kinderfeestjes en schoolreisjes. Kom je ook spelen?

Ballorig
Lissabonlaan 30, Sittard
www.ballorig.nl  

Darteldome
Dr. Nolenslaan 128, Sittard
www.darteldome.nl  

Jump XL

Get ready to jump! Heerlijk flikflakken, rondspringen en salto’s maken op een reusachtig groot trampoline veld? Het kan vanaf nu allemaal in de gloednieuwe Adventure Arena van JumpXL in Sittard-Geleen!  

Jump XL
Vouershof 3, Geleen
www.jump-xl.com    

Kasteelpark Born

De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker enthousiast met hun trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. In de grachten zwemmen vele soorten zwanen, ganzen en eenden en in de grote doorloopvolière vliegen de vele papegaaiachtige om je heen. Voor kinderfeestjes zijn er speciale speurtochten beschikbaar.
In het park wandel je langs herten, roofdieren, stekelvarkens en apen. Verder kun je er ook geiten en schapen aaien. De aanwezige speeltuin ligt gelijk naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen of spelen in het zand. Ook bij warm weer is het goed toeven in het Kasteelpark.  

Kasteelpark Born
Kasteelpark 38, Born
www.kasteelparkborn.nl   

VR Experience Sittard

Voel jij graag adrenaline door je aderen gieren terwijl je op grote hoogte balanceert op smalle obstakels? Wil je voelen hoe het is om te racen als Max Verstappen? Of voel je je meer op je gemak als levensechte fruit ninja? Bij VR Experience Sittard kan het allemaal.

De keuze is reuze, want je VR Experience Sittard telt maar liefst 35 spellen. Je mag zo veel en zo lang spelen als je wilt (binnen de gereserveerde tijd). Je kunt met maximaal 10 personen tegelijk deelnemen. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

De VR Experience is uitermate geschikt als groepsactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen.
Afhankelijk van welk spel je kiest, ben je minimaal 30 minuten tot maximaal 2 uur bezig.

https://vr-sittard.nl/
Helstraat 16
6131CZ Sittard
@inpaginahtml@