menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals,
optochten, feesten en markten

in
Vrije tijd
Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart op halen. Heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.
 
 • Foodstock
  Vrijetijd Foodstock Van 30 mei t/m 2 juni staat Foodstock Sittard op het programma! Wat is er nou lekkerder dan op een mooie zomeravond met vrienden en familie te ‘picknicken’ in het park en te genieten van elkaar, livemuziek en lekker eten?
 • Holy Hill Obstacle Run
  Vrijetijd Holy Hill Obstacle Run Op zaterdag 25 mei vindt de zomereditie van de Holy Hill Obstacle Run in Sittard plaats. Een onvergetelijk gaaf modder en water spektakel waarbij deelnemers vijftig unieke obstakels moeten zien te overwinnen.
 • Week van de Amateurkunst
  Vrijetijd Week van de Amateurkunst Van vrijdag 17 mei t/m 26 mei organiseert De Domijnen alweer de vijfde editie van de Week van de Amateurkunst.
 • Paasweekend in Sittard-Geleen
  Vrijetijd Paasweekend in Sittard-Geleen Tijdens het paasweekend is er van alles te beleven in Sittard-Geleen. We hebben een aantal leuke suggesties voor je uiteen gezet.
 • Nieuwe expositie in De Domijnen opent Tweede Paasdag
  Vrijetijd Nieuwe expositie in De Domijnen opent Tweede Paasdag Op Tweede Paasdag, maandag 22 april 2019, opent de nieuwe expositie Manufacta III Ceramica in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie is in samenwerking met de Keramiek Kring Limburg.