menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals,
optochten, feesten en markten

in
Vrije tijd
Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart op halen. Heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.
 
 • Inflatable Obstacle Run
  Vrijetijd Inflatable Obstacle Run Zondag 7 april vindt op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard de Inflatable Obstacle Run plaats. De Inflatable 5k is de grootste Inflatable Obstacle Run in heel Nederland!
 • Geleen Calling - The Festival
  Vrijetijd Geleen Calling - The Festival Op zaterdag 13 april 2019 vindt in Geleen het gratis popfestival Geleen Calling – The Festival plaats. Het indoorfestijn biedt op drie locaties een podium aan diverse bands en solo-artiesten uit binnen- en buitenland.
 • Kennedy-Mars Sittard
  Vrijetijd Kennedy-Mars Sittard Op zaterdag 20 april 2019 vindt de 56e editie van de Kennedy-Mars plaats. De start- en finishlocatie van deze 80 kilometer lange wandeltocht is wederom de Markt in Sittard.
 • Carnavalszesdaagse Sittard-Geleen
  Vrijetijd Carnavalszesdaagse Sittard-Geleen Nog even en dan gaat de carnavalszesdaagse in Sittard-Geleen officieel van start! Zoals ieder jaar staat de ‘Zittesje Vastelaoves-6-daagse’ weer volop in het teken van traditie, optochten en vooral gezelligheid in en rondom Sittard-Geleen.
 • Danikerbosloop
  Vrijetijd Danikerbosloop Op zondag 17 februari vindt in Geleen voor de twaalfde keer de Danikerbosloop plaats.