menu

De kleurrijkste routes

  Grenzeloos fietsen en wandelen langs velden, bossen en de Maas

in
 
 • Koningsdag in Sittard-Geleen
  Vrijetijd Koningsdag in Sittard-Geleen Koningsdag in Sittard-Geleen op 27 april wordt georganiseerd door of in samenwerking met diverse Oranjeverenigingen. Een overzicht van de grote activiteiten in Sittard-Geleen.
 • Feestelijke Koningsdag in Sittard met Pasveermuziekkorps, Koningsdans en singer-songwriters
  Vrijetijd Feestelijke Koningsdag in Sittard met Pasveermuziekkorps, Koningsdans en singer-songwriters Het Pasveermuziekkorps zorgt dit jaar voor een feestelijke afsluiting van Koningsdag in Sittard. Nieuw dit jaar is het interactieve Koningsdans. Een interactief programma met workshops van dansscholen en topcoaches uit de regio.
 • Parkfestival Sittard
  Vrijetijd Parkfestival Sittard Op vrijdag 27 april vindt het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10 tot 18 uur.
 • Feesten op moederdag!
  Vrijetijd Feesten op moederdag! Op de plek waar Pinkpop ooit begon geniet je tijdens het Moederdagweekend van bekende en opkomende bands. De organisatie heeft een neusje om opkomende bands ver voordat ze doorbreken al te strikken.
 • De vetste beats!
  Vrijetijd De vetste beats! Een heerlijk intiem festival. Dit jaar niet vier, maar vijf stages in het groene gebied op de voormalige CIOS-locatie. Iedere stage heeft zijn eigen vibe en genre.