menu in
Nieuwsoverzicht

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Eerste starterstudio’s aan de Plakstraat in Sittard opgeleverd Vanaf juni mogen de eerste bewoners het nieuwe complex aan de Plakstraat in Sittard hun nieuwe woning noemen. Na jaren van verval en leegstand ondergaat de plek naast het Kritzraedthuis in Sittard een ware verandering.
  • Een probleem wordt een grondstof Kooldioxide oftewel CO2 is grotendeels verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde. Pol Knops heeft met zijn Green Minerals een aanvullende oplossing: het verwerken van kooldioxide in bouwmaterialen, papier en plastic.
  • 6 Oktober: Dag van de chemie op Chemelot Campus Zaterdag 6 oktober is het de dag van de chemie. Om dat te vieren geeft Chemelot een exclusief kijkje in eigen "keuken".
  • Hogeschool Zuyd zoekt verbinding bedrijfsleven en onderwijs Met de komst van Luc Verburgh als nieuwe bestuursvoorzitter van Zuyd Hogeschool waait er een nieuwe wind door het instituut. Hij verruilde Rotterdam voor Zuid-Limburg. "De Randstad heeft nog steeds een vertekend beeld van het zuiden."
  • Outlet Shopping Day Geleen Zaterdag 25 augustus is het Outlet Shopping Day in Centrum Geleen. Profiteer van de beste aanbiedingen en wees er snel bij want OP=OP.
 
Terug naar boven