menu in
Markten Centrum Geleen

Zaterdagmarkt Geleen

De gezellige en bonte zaterdagmarkt in Geleen is een smeltkroes van culturen. Op deze populaire multiculturele markt vind je lokale en streekproducten, maar ook specialiteiten die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Loven en bieden is hier nog gewoon. Deze zaterdagmarkt is een aanrader voor wie scherp geprijsde kwaliteitsproducten zoekt en trekt veel publiek uit Nederland, maar ook uit het aangrenzende buitenland. De markt is iedere zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. 

Brocante & antiek markt

Van begin mei t/m eind september hoeft u voor de Place du Tertre niet meer in Parijs te zijn. De versmarkt in de binnenstad van Geleen op donderdag is dan uitgebreid met een brocante- en antiekmarkt. De markt duurt vanaf 8 mei iedere donderdag van 14:00 uur tot 20:00 uur. En twee maal per maand treffen kunstenaars elkaar op de expositie- en ontmoetingsplek rondom de fontein op de Markt. Kom kijken! Entree is gratis.

Jaarmarkt Geleen

Op zaterdag 1 juli is er naast de drukbezochte weekmarkt van 9.00 tot 17.00 uur ook een gezellige jaarmarkt met een keur aan kraampjes, modeshows, proeverijen en een fair-trade markt.

Op de markt staan 200 kramen en er komen 25 standwerkers hun waren aanprijzen. Ook worden er proeverijen georganiseerd. In de MP-tent zijn optredens  van de Jansse Bagge Bend, Peter Selbach en de Braziliaanse Capoeira Show.  Capoeira is een fantastische mix van atletische vechtkunst, spectaculaire acrobatiek, harmonieus spel en Braziliaanse cultuur. En voor jongeren wordt het jeugdplein ingericht met een springkussen, schmink en een pannakooi. Ook worden langs de route (ter hoogte van Hunkemoller) drie oldtimer brandweerwagens gezet waar publiek een kijkje in mag nemen. Beleef het mee!
@inpaginahtml@