menu in
Evenementen

MP feesten

28 jun 2019 − 30 jun 2019
Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni vinden op de Markt in Geleen de MP feesten voor de derde keer plaats. De afgelopen edities sloegen in als een bom. Ook in 2019 belooft het evenement een groot succes te worden.

Vrijdag 28 juni // MP Fissa 
Jongerenfestival voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. 

Zaterdag 29 juni // 90's MegaParty
 
Vlieg met de 90's MegaParty terug in de tijd en stamp nog een keer op de house-beats van toen.

Zondag 30 juni // Yamas-Dionysos
Onder de noemer “Yamas-Dionysos” staat dit jaar "Goddelijk Griekenland" centraal. Genieten van Mediterrane hapjes uit Griekenland Souvlaki, Moussaka, Griekse Salades, Gyros, Kalamares, Lamskoteletjes, in de Griekse Tempel op de markt van Geleen!

Kijk voor meer informatie op www.mpfeesten.nl 


Meer info en tickets: www.mpfeesten.nl   

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Barockfestival Sittard Na twee goed ontvangen edities vindt van 19 juni t/m 23 juni alweer de derde editie van het Barockfestival plaats. Vijf dagen lang klopt het barocke hart in Sittard!
  • Sjtoere Manne Daag Zaterdag 15 juni, de dag voor Vaderdag, is het tijd om er samen met pap op uit te gaan. In de historische binnenstad van Sittard vindt namelijk van 12.00 tot 17.00 uur Sjtoere Manne Daag plaats!
  • Glanamundo Wereldfestival Het Glanamundo Wereldfestival vindt plaats op zondag 2 juni van 13.00 tot 22.30 uur in het centrum van Geleen en is gratis toegankelijk. Als hoofdact heeft de organisatie dit jaar ‘The Gibson Brothers’ weten te strikken.
  • Hammer Limburg Voor het derde jaar op rij vormt het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen het decor voor het driedaags wielerfestival Hammer Limburg. Van 7 t/m 9 juni strijden professionele wielerteams tegen elkaar.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven