menu in
Evenementen

Holy Hill Obstacle Run

25 mei 2019
Op zaterdag 25 mei vindt de zomereditie van de Holy Hill Obstacle Run in Sittard plaats. Een onvergetelijk gaaf modder en water spektakel waarbij deelnemers vijftig unieke obstakels moeten zien te overwinnen.

Bijzondere locatie
De Holy Hill Obstacle Run vindt plaats op en rondom het Watersley Sports & Talent Park in Sittard. De ligging is een cadeau van moeder natuur: heuvelachtig, uitdagend en schitterend om te zien. Het klooster, de mooie beelden en de kapel in de directe omgeving maken de locatie tot een bijzondere plek, met een geschiedenis de je voelt.

Deelname is een avontuur op zich. Onderweg passeer je bosglijbanen, buikschuivers en leer je balanceren over 25 meter lange boomstammen. De obstakels zijn zo gemaakt dat je steeds kunt kiezen tussen ‘easy’ en ‘hard’, oftewel een makkelijk en een moeilijk niveau. Spring, kruip en tijger over en onder de hindernissen. De parcoursen waaruit gekozen kan worden bestaan uit 6 of 12 km. Voel je stoer, verras jezelf en heb vooral plezier! Bij de finish overhandigt de organisatie jou het enige echte Holy Hill Finisher Shirt (mogelijk gemaakt door Rogelli Sportswear).

Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar.

Groepsaanmeldingen
De Holy Hill Obstacle Run is zeer geschikt voor groepen! Collega’s, vrienden, sportclubs: get your team together. Een groepsinschrijving is mogelijk vanaf vijf personen.

Trainingen
Bij een Obstacle run komt naast conditie ook techniek en behendigheid kijken. Wil jij goed voorbereid aan de start van de Holy Hill Obstacle Run verschijnen? Schrijf je dan in voor een Holy Hill Obstacle Course training. Deze zullen plaatsvinden op 4 en 8 mei aanstaande.

Meer informatie en tickets: www.holyhillrun.nl  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Barockfestival Sittard Na twee goed ontvangen edities vindt van 19 juni t/m 23 juni alweer de derde editie van het Barockfestival plaats. Vijf dagen lang klopt het barocke hart in Sittard!
  • Sjtoere Manne Daag Zaterdag 15 juni, de dag voor Vaderdag, is het tijd om er samen met pap op uit te gaan. In de historische binnenstad van Sittard vindt namelijk van 12.00 tot 17.00 uur Sjtoere Manne Daag plaats!
  • Glanamundo Wereldfestival Het Glanamundo Wereldfestival vindt plaats op zondag 2 juni van 13.00 tot 22.30 uur in het centrum van Geleen en is gratis toegankelijk. Als hoofdact heeft de organisatie dit jaar ‘The Gibson Brothers’ weten te strikken.
  • Hammer Limburg Voor het derde jaar op rij vormt het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen het decor voor het driedaags wielerfestival Hammer Limburg. Van 7 t/m 9 juni strijden professionele wielerteams tegen elkaar.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven