menu in
Evenementen

Foodstock

30 mei 2019 − 02 jun 2019
Van 30 mei t/m 2 juni staat Foodstock Sittard op het programma! Wat is er nou lekkerder dan op een mooie zomeravond met vrienden en familie te ‘picknicken’ in het park en te genieten van elkaar, livemuziek en lekker eten?

Foodstock tovert het Maaslandpark vier dagen lang om in een heus openluchtrestaurant, met podia voor bandjes, singer-songwriters en dj’s.

Jubileumjaar
Omdat 2019 een jubileumjaar is voor zowel Foodstock als Woodstock (een belangrijke inspiratiebron), pakt de organisatie van het foodtruck festival extra groots uit. Er is een nieuwe huisstijl gelanceerd en op basis hiervan heeft ook de complete decoratie van het terrein een facelift gekregen. Daarnaast zal het kinderplein verder worden uitgebreid voor nog meer speelplezier voor de allerkleinsten. Om de service richting de bezoekers verder te verbeteren is het muntensysteem afgeschaft en zijn overgebleven munten dus verleden tijd. We kijken ernaar uit om er samen met jullie een heerlijk weekend van te maken!

Zoals altijd is Foodstock volledig GRATIS toegankelijk.

Openingstijden
Donderdag 30 mei: 12:00 - 00:00 uur
Vrijdag 31 mei: 14:00 - 00:00 uur
Zaterdag 1 juni: 14:00 - 00:00 uur
Zondag 2 juni: 12:00 - 21:00 uur  

Meer informatie

FB Event Foodstock Sittard

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Barockfestival Sittard Na twee goed ontvangen edities vindt van 19 juni t/m 23 juni alweer de derde editie van het Barockfestival plaats. Vijf dagen lang klopt het barocke hart in Sittard!
  • Sjtoere Manne Daag Zaterdag 15 juni, de dag voor Vaderdag, is het tijd om er samen met pap op uit te gaan. In de historische binnenstad van Sittard vindt namelijk van 12.00 tot 17.00 uur Sjtoere Manne Daag plaats!
  • Glanamundo Wereldfestival Het Glanamundo Wereldfestival vindt plaats op zondag 2 juni van 13.00 tot 22.30 uur in het centrum van Geleen en is gratis toegankelijk. Als hoofdact heeft de organisatie dit jaar ‘The Gibson Brothers’ weten te strikken.
  • Hammer Limburg Voor het derde jaar op rij vormt het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen het decor voor het driedaags wielerfestival Hammer Limburg. Van 7 t/m 9 juni strijden professionele wielerteams tegen elkaar.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven