menu in
Evenementen

Kènjerfest 2019: hét kinderfestival van Sittard

30 jun 2019
Na het denderende succes van vorig jaar organiseert Centrummanagement Sittard ook dit jaar hét kinderfestival van Sittard: KènjerFest. Zondag 30 juni verandert de historische binnenstad in één grote bende waarbij de kids de baas zijn.
Kenjerfest

Tijdens het gratis festival worden kinderen geprikkeld om op ontdekkingstocht te gaan in de slingerende straten van Sittard. Werkelijk overal valt er iets te beleven!

37 te gekke activiteiten voor kinderen
KènjerFest staat volledig in het teken van, je raadt het al, het kind. Zondag 30 juni is de dag waarop de kids mogen klimmen-snoepen-spelen-dansen-springen-en-gamen, oftewel heerlijk kind mogen zijn. Het programmaboekje bestaat dit jaar uit maar liefst 37 activiteiten! 

Voor de kleinste koters tot kinderen uit de bovenbouw is er van alles te beleven. Met een programmaboekje in de hand struinen ouders met kinderen door de straten van Sittard om op ontdekkingstocht te gaan. Van racen op de BMX-baan en klauteren op de klimwand tot geschminkt worden als superheld of de hoofdrol als prinses beleven in het creatieve kindertheater. Het belooft een dag te worden om nooit te vergeten. En het mooie van alles: het kinderfestival is GRATIS toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over het programma en de laatste nieuwtjes op de website van Sittard Genieten Voorop of houd het Facebook-evenement in de gaten.

Kènjerfest
Zondag 30 juni 2019
12.00 tot 17.00 uur
Gratis toegang

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • NK Mountainbike XCO 2019 In het weekend van 20 & 21 juli organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS (powered by Stichting Offroad Cycling) het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken op Watersley Sports & Talentpark.
  • Zomeravond Buitencinema De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren: lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar staan er maar liefst 6 mooie avonden op het programma.
  • Sint Rosa Festival In het laatste weekend van augustus is het weer traditioneel tijd voor het Sint Rosa Festival. Een driedaagse festival met een bijzondere sfeer in de eeuwenoude binnenstad van Sittard.
  • Oldtimer Parade in Geleen Op zondag 28 juli transformeert de Markt in Geleen van 11.00 tot 17.00 uur in een waar automuseum. Op deze dag vindt namelijk de 23e editie van de Geleense Oldtimer Parade plaats, georganiseerd door de Stichting Oldtimer Vrienden Limburg (STOVL).
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven