menu in
Evenementen

Wielerevenement Buchten 2019

21 jun 2019 − 23 jun 2019
Van vrijdag 21 juni t/m zondag 23 juni vindt het wielerevenement in Buchten plaats. Het evenement wordt mede georganiseerd door Wielercomité Buchten.
Wielerevenement Buchten

Wielercomité Buchten is een stichting die jaarlijks wieleractiviteiten voor professionals tot en met recreanten en jeugd organiseert.

Op het programma staan onder andere een start en finish van etappes die onderdeel zijn van de ZLM Tour. Een aantal ploegen die enkele weken later van start gaan in de Tour de France, gebruiken de ZLM Tour als laatste voorbereiding voor de belangrijkste wielerwedstrijd van het jaar.

Activiteiten 2019

Vrijdag 21 juni


 16.00 uur  Finish 3e etappe ZLM Tour
 18.45 uur  Eliten/Beloften/Amateurs

Zaterdag 22 juni

 13.30 uur  Start 4e etappe ZLM Tour
 14.30 uur  Decathlon Dikke Banden Races
 15.30 uur  Jeugd (categorieën 5-6-7)
 18.00 uur  Junioren-mannen

Zondag 23 juni

09.00 uur   Mulleners Vastgoed Cycling Tour

Dit alles wordt omlijst met een meerdaags spectaculair muzikaal evenement dat zich afspeelt in de gezellige contreien van de mega feesttent op de Markt in Buchten.

Wielerliefhebbers zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Kijk voor meer informatie op www.wielercomite.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • NK Mountainbike XCO 2019 In het weekend van 20 & 21 juli organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS (powered by Stichting Offroad Cycling) het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken op Watersley Sports & Talentpark.
  • Zomeravond Buitencinema De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren: lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar staan er maar liefst 6 mooie avonden op het programma.
  • Sint Rosa Festival In het laatste weekend van augustus is het weer traditioneel tijd voor het Sint Rosa Festival. Een driedaagse festival met een bijzondere sfeer in de eeuwenoude binnenstad van Sittard.
  • Oldtimer Parade in Geleen Op zondag 28 juli transformeert de Markt in Geleen van 11.00 tot 17.00 uur in een waar automuseum. Op deze dag vindt namelijk de 23e editie van de Geleense Oldtimer Parade plaats, georganiseerd door de Stichting Oldtimer Vrienden Limburg (STOVL).
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven