menu in
Evenementen

Zomeravond Buitencinema

27 jun 2019 − 05 sep 2019
De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren: lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar staan er maar liefst 6 mooie avonden op het programma.
Buitencinema

De Zomeravond Buitencinema 2019 trapt, op 27 juni, af met een unieke knaller. De inspirerende feelgoodfilm The Biggest little Farm zie je een week na de landelijk première al op de binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht.

Programma

 Datum  Film
 Donderdag 27 juni  The Biggest little Farm
 Donderdag 11 juli  Love is all you need
 Donderdag 25 juli  Moonlight
 Donderdag 8 augustus  Een Man die Ove Heet
 Donderdag 22 augustus  Le Grand Bain
 Donderdag 5 september  Captain Fantastic
 
Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen alleen online worden gekocht via www.dedomijnen.nl of aan de kassa’s van het Filmhuis en de Uitbalie in de Schouwburg. Dus niet bij Landgoed Kasteel Limbricht en ook niet op de avond zelf. Wees op tijd met bestellen, want vorig jaar vlogen de kaarten de deur uit! Houd tot slot je mail en de website in de gaten, mocht het weer niet meewerken.

Om je heerlijke zomeravond compleet te maken kun je eerst lekker gaan eten bij Landgoed Kasteel Limbricht. Neem contact met hen op via www.kasteel-limbricht.nl en informeer naar de mogelijkheden.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • NK Mountainbike XCO 2019 In het weekend van 20 & 21 juli organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS (powered by Stichting Offroad Cycling) het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken op Watersley Sports & Talentpark.
  • Zomeravond Buitencinema De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren: lekker lang loom zomeren in de Buitencinema. Na het succes van vorig jaar kan een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar staan er maar liefst 6 mooie avonden op het programma.
  • Sint Rosa Festival In het laatste weekend van augustus is het weer traditioneel tijd voor het Sint Rosa Festival. Een driedaagse festival met een bijzondere sfeer in de eeuwenoude binnenstad van Sittard.
  • Oldtimer Parade in Geleen Op zondag 28 juli transformeert de Markt in Geleen van 11.00 tot 17.00 uur in een waar automuseum. Op deze dag vindt namelijk de 23e editie van de Geleense Oldtimer Parade plaats, georganiseerd door de Stichting Oldtimer Vrienden Limburg (STOVL).
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven