menu in
Agenda

Geleen Loves London

16 dec 2017 − 24 dec 2017
Het inmiddels bekende evenement Geleen loves London zorgt ook dit jaar voor de nodige sfeer en gezelligheid in het centrum van Geleen. Geniet in het weekend van 16 - 17 en 23 - 24 december van de Engelse sferen.

 Beide weekends rijden twee grote Engelse Dubbeldekkers van en naar de wijken in Geleen. Een ritje in de bus is gratis. Verder maken de kerstman en zijn kerstmeisjes er hun opwachting, is de Ganzenfanfare weer aanwezig en zijn er Ice Carving activiteiten. Op zondag 17 december zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 24 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Kortom, voor een echte Britse beleving, kom je naar het centrum van Geleen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en het programma van Geleen Loves London

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Wèntjerdruim De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.
  • Geleen Loves London Het inmiddels bekende evenement Geleen loves London zorgt ook dit jaar voor de nodige sfeer en gezelligheid in het centrum van Geleen. Geniet in het weekend van 16 - 17 en 23 - 24 december van de Engelse sferen.
  • Museum de Domijnen Historie & Archeologie: pop-up expo Harry Peerboom Dit jaar bestaat de carnavalsvereniging van Munstergeleen 6 x11 jaar. Onder het thema: Eige Wies wordt dit carnavaleske jubileum gevierd met allerlei activiteiten: 1e Pop-up expo De Domijnen - Harry & De Haverbüle, 6x11 joar Eige Wies.
  • Limburgse Handbal Dagen Tussen kerst en nieuwjaar staan de Limburgse Handbal Dagen weer traditioneel op het programma in Sittard-Geleen. Drie dagen lang strijdt de elite van het mondiale handbal om de prestigieuze beker.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven