menu in
Agenda

MP feesten

28 jun 2019 − 30 jun 2019
De MP feesten vinden in 2019 voor de derde keer plaats. De afgelopen edities sloegen in als een bom. Ook in 2019 belooft het evenement een groot succes te worden.

Zaterdag 29 juni // 90's MegaParty 

Zondag 30 juni // Waereldsjtad Culinair

Momenteel is er nog geen verdere informatie beschikbaar.


Meer info en tickets: www.mpfeesten.nl   

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Black Friday in Sittard-Geleen Pak die agenda's maar bij de hand, want Black Friday staat weer bijna voor de deur. Dé dag om te profiteren van top aanbiedingen.
  • Sint Joep Markt Op 19 maart 2019 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt. Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken.
  • Gelaender Kirmes / Kermis Geleen Het centrum van Geleen wordt dit jaar met 90 attracties wederom omgetoverd tot een groot mobiel pretpark. Met spectaculaire attracties en een randprogramma boordevol muzikaal vermaak en leuke activiteiten.
  • MP feesten De MP feesten vinden in 2019 voor de derde keer plaats. De afgelopen edities sloegen in als een bom. Ook in 2019 belooft het evenement een groot succes te worden.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Black Friday in Sittard-Geleen Pak die agenda's maar bij de hand, want Black Friday staat weer bijna voor de deur. Dé dag om te profiteren van top aanbiedingen.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven