menu in
Agenda

MP feesten

08 jun 2018 − 10 jun 2018
Het vernieuwde concept sloeg vorig jaar goed aan. Dit jaar trekt het feest een Spaans jasje aan met het thema: Fiesta Mayor. Het feestpaviljoen op de Markt in Geleen wordt omgetoverd in een Spaanse bodega en er komt een groot buitenterras.

Vrijdag 8 juni // MP Fissa
De spetterende MP Fissa is voor jongeren t/m 18 jaar. Check de meest vette Line Up ever!. Bestel snel je Ticket en profiteer van de voordelige Early Birds actie (tm 31 maart).

Zaterdag 9 juni // Heel Geleen bakt
Lokale bakkerijen uit Geleen laten u het ambacht zien zoals dit al eeuwen wordt uitgeoefend. Een door Centrummanagement Geleen georganiseerd evenement in het Rabobankpaviljoen op de Markt in Geleen.

Zaterdag 9 juni // 90's MegaParty
Vlieg met de 90's MegaParty terug in de tijd en stamp nog een keer op de house-beats van toen. Check het ruige het programma! Bestel snel je Ticket en profiteer nog van de voordelige Early Birds actie (tm 31 maart).

Zondag 10 juni // Fiesta Mayor
Onder de noemer “Waereldsjtad Culinair” staat dit jaar Spanje centraal. Genieten van Culinaire Tapas, Espetos, Iberische Belotta Ham en Paella in de grootste Bodega van Limburg!

Meer info en tickets: www.mpfeesten.nl   

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Koningsdag in Sittard-Geleen Koningsdag in Sittard-Geleen op 27 april wordt georganiseerd door of in samenwerking met diverse Oranjeverenigingen. Een overzicht van de grote activiteiten in Sittard-Geleen.
  • Koningsdag Sittard Het Pasveermuziekkorps zorgt dit jaar voor een feestelijke afsluiting van Koningsdag in Sittard. Nieuw dit jaar is het interactieve Koningsdans. Een interactief programma met workshops van dansscholen en topcoaches uit de regio.
  • Parkfestival Sittard Op vrijdag 27 april vindt het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10 tot 18 uur.
  • Mama’s Pride Op de plek waar Pinkpop ooit begon geniet je tijdens het Moederdagweekend van bekende en opkomende bands. De organisatie heeft een neusje om opkomende bands ver voordat ze doorbreken al te strikken.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
Terug naar boven