menu in
Agenda

Foodstock

06 jul 2018 − 08 jul 2018
Tijdens Foodstock, van vrijdag 8 tot en met zondag 8 juli, bieden zo’n 35 foodtrucks in het Maaslandpark in Sittard een grote variëteit aan gerechten uit alle werelddelen.

Foodstock was de afgelopen jaren in Sittard was een overweldigend succes met duizenden bezoekers. Wat is er nou lekkerder dan op een mooie zomeravond met vrienden en familie te ‘picknicken’ in het park en te genieten van elkaar, live-muziek en lekker eten? Foodstock tovert het Maaslandpark drie dagen lang om in een heus openluchtrestaurant, met podia voor bandjes, singer-songwriters en dj’s.

De vleesliefhebbers komen bij een van de vele ‘grillmasters’ aan hun trekken en vegetariërs hebben eveneens volop keuze. Er zijn verschillende (speciaalbier)terrassen. Natuurlijk is ook aan de allerkleinsten gedacht met o.a. pannenkoeken, ijsjes en meer in een speciaal kinderdorp met allerlei leuke activiteiten. Er is kortom voor elk wat wils.
Meer informatie

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour komt de absolute wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2018 weer naar Sittard-Geleen. De zesdaagse koers komt 1 september naar Sittard-Geleen.
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
  • BinckBank Tour Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.
  • Glanamundo Wereldfestival Geleen Glanamundo zag vorig jaar het licht en was een groot succes! Verwacht ook dit jaar internationale bands op het podium, straatartiesten, heerlijke culinaire hapjes op het Foodtruckplaza, een grotere wereldmarkt en heel fun voor kinderen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
  • Kènjerfest: festival speciaal voor kinderen Op zondag 24 juni 2018 vindt Kènjerfest plaats: een festival speciaal voor kinderen, met een uitgebreid programma van te gekke activiteiten. Kènjerfest biedt alles wat een kinderhartje begeert.
Terug naar boven