menu in
Agenda

BinckBank Tour

18 aug 2018
Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.

Er is gekozen voor twee plaatselijke rondes van 50 kilometer. Het parcours doet de volgende pittige heuvels aan, in Munstergeleen het Hetje, de Wanenberg en de Oude Windraak, de Watersley, de Michaelstrasse in Hillensberg (D), de Schatsberg in Oirsbeek, de Weg langs Stammen in Schinnen en de Hagendoornweg in Amstenrade.

Eindwinnaar van de Binckbank Tour 2017 werd Tom Dumoulin. Zal de wereldkampioen tijdrijden en Giro-winnaar dit kunststukje kunnen herhalen? Of krijgt hij geduchte concurrentie van wereldkampioen Peter Sagan?

Spektakel is in ieder geval verzekerd vanwege de te verdienen punten in het World Tour klassement.

Op 19 augustus is de Rit naar de Gladiolen, toertocht voor recreanten.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • BinckBank Tour Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.
  • Sint Joep Markt Op 19 maart 2018 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt. Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken.
  • Kennedymars De start en finish van deze 80 kilometerlange wandeltocht is weer terug op de Markt in Sittard. Naast de Kennedymars wordt op dezelfde dag ook de Swentiboldmars van veertig kilometer en de Mini-Mars van 10 kilometer gehouden.
  • Paasmarkt Born Paasmarkt Born viert dit jaar haar 51e verjaardag! Op Paasmaandag 2 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarlijkse markt. Meer dan 200 kooplieden installeren er hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven