menu in
Agenda

BinckBank Tour

18 aug 2018
Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.

Er is gekozen voor twee plaatselijke rondes van 50 kilometer. Het parcours doet de volgende pittige heuvels aan, in Munstergeleen het Hetje, de Wanenberg en de Oude Windraak, de Watersley, de Michaelstrasse in Hillensberg (D), de Schatsberg in Oirsbeek, de Weg langs Stammen in Schinnen en de Hagendoornweg in Amstenrade.

Eindwinnaar van de Binckbank Tour 2017 werd Tom Dumoulin. Zal de wereldkampioen tijdrijden en Giro-winnaar dit kunststukje kunnen herhalen? Of krijgt hij geduchte concurrentie van wereldkampioen Peter Sagan?

Spektakel is in ieder geval verzekerd vanwege de te verdienen punten in het World Tour klassement.

Op 19 augustus is de Rit naar de Gladiolen, toertocht voor recreanten.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Koningsdag in Sittard-Geleen Koningsdag in Sittard-Geleen op 27 april wordt georganiseerd door of in samenwerking met diverse Oranjeverenigingen. Een overzicht van de grote activiteiten in Sittard-Geleen.
  • Koningsdag Sittard Het Pasveermuziekkorps zorgt dit jaar voor een feestelijke afsluiting van Koningsdag in Sittard. Nieuw dit jaar is het interactieve Koningsdans. Een interactief programma met workshops van dansscholen en topcoaches uit de regio.
  • Parkfestival Sittard Op vrijdag 27 april vindt het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10 tot 18 uur.
  • Mama’s Pride Op de plek waar Pinkpop ooit begon geniet je tijdens het Moederdagweekend van bekende en opkomende bands. De organisatie heeft een neusje om opkomende bands ver voordat ze doorbreken al te strikken.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
Terug naar boven