menu in
Agenda

BinckBank Tour

18 aug 2018
Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.

Er is gekozen voor twee plaatselijke rondes van 50 kilometer. Het parcours doet de volgende pittige heuvels aan, in Munstergeleen het Hetje, de Wanenberg en de Oude Windraak, de Watersley, de Michaelstrasse in Hillensberg (D), de Schatsberg in Oirsbeek, de Weg langs Stammen in Schinnen en de Hagendoornweg in Amstenrade.

Eindwinnaar van de Binckbank Tour 2017 werd Tom Dumoulin. Zal de wereldkampioen tijdrijden en Giro-winnaar dit kunststukje kunnen herhalen? Of krijgt hij geduchte concurrentie van wereldkampioen Peter Sagan?

Spektakel is in ieder geval verzekerd vanwege de te verdienen punten in het World Tour klassement.

Op 19 augustus is de Rit naar de Gladiolen, toertocht voor recreanten.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour komt de absolute wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2018 weer naar Sittard-Geleen. De zesdaagse koers komt 1 september naar Sittard-Geleen.
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
  • BinckBank Tour Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.
  • Glanamundo Wereldfestival Geleen Glanamundo zag vorig jaar het licht en was een groot succes! Verwacht ook dit jaar internationale bands op het podium, straatartiesten, heerlijke culinaire hapjes op het Foodtruckplaza, een grotere wereldmarkt en heel fun voor kinderen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
  • Kènjerfest: festival speciaal voor kinderen Op zondag 24 juni 2018 vindt Kènjerfest plaats: een festival speciaal voor kinderen, met een uitgebreid programma van te gekke activiteiten. Kènjerfest biedt alles wat een kinderhartje begeert.
Terug naar boven