menu in
Agenda

BinckBank Tour

18 aug 2018
Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.

Er is gekozen voor twee plaatselijke rondes van 50 kilometer. Het parcours doet de volgende pittige heuvels aan, in Munstergeleen het Hetje, de Wanenberg en de Oude Windraak, de Watersley, de Michaelstrasse in Hillensberg (D), de Schatsberg in Oirsbeek, de Weg langs Stammen in Schinnen en de Hagendoornweg in Amstenrade.

Eindwinnaar van de Binckbank Tour 2017 werd Tom Dumoulin. Zal de wereldkampioen tijdrijden en Giro-winnaar dit kunststukje kunnen herhalen? Of krijgt hij geduchte concurrentie van wereldkampioen Peter Sagan?

Spektakel is in ieder geval verzekerd vanwege de te verdienen punten in het World Tour klassement.

Op 19 augustus is de Rit naar de Gladiolen, toertocht voor recreanten.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Welkom Festival: studenteninkom Op 5 september vindt de jaarlijkse studenteninkom weer plaats op het Ligneplein in Sittard. Welkom Festival is gratis toegankelijk voor zowel eerste- als meerderejaars studenten.
  • Kom bij ons op de bank Op 8 september trapt de Domijnen de start van het kunst- en cultuurseizoen af met "Kom bij ons op de bank".
  • Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour komt de absolute wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2018 weer naar Sittard-Geleen. De zesdaagse koers komt 1 september naar Sittard-Geleen.
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven