menu in
Agenda

Limburgs Kerstcircus

23 dec 2017 − 07 jan 2018
Het Limburgs Kerstcircus strijkt ook dit jaar weer neer in Sittard, op hun vaste plaats op de Schootsvelden. Dit Limburgs Kerstcircus is speciaal vernieuwd voor Wèntjerdruim door de familie Freiwald.

Circus Freiwald zet dit jaar een show neer met traditioneel circus vol humor, dieren en spektakel voor jong en oud. Het Limburgs Kerstcircus gaat op 23 december in première. De shows zijn dagelijks te zien tot en met 7 januari. Voor meer informatie en tickets: www.limburgskerstcircus.nl.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Wèntjerdruim De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.
  • Geleen Loves London Het inmiddels bekende evenement Geleen loves London zorgt ook dit jaar voor de nodige sfeer en gezelligheid in het centrum van Geleen. Geniet in het weekend van 16 - 17 en 23 - 24 december van de Engelse sferen.
  • Museum de Domijnen Historie & Archeologie: pop-up expo Harry Peerboom Dit jaar bestaat de carnavalsvereniging van Munstergeleen 6 x11 jaar. Onder het thema: Eige Wies wordt dit carnavaleske jubileum gevierd met allerlei activiteiten: 1e Pop-up expo De Domijnen - Harry & De Haverbüle, 6x11 joar Eige Wies.
  • Limburgse Handbal Dagen Tussen kerst en nieuwjaar staan de Limburgse Handbal Dagen weer traditioneel op het programma in Sittard-Geleen. Drie dagen lang strijdt de elite van het mondiale handbal om de prestigieuze beker.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven