menu in
Agenda

Hammer Limburg

01 jun 2018 − 03 jun 2018
Van 1 tot en met 3 juni is Sportzone Limburg, in Sittard-Geleen opnieuw het decor voor de Hammer Series! Drie dagen lang strijden achttien professionele wielerteams uit de hele wereld tegen elkaar tijdens een klimkoers, sprintetappe en tijdrit.

Een dynamische wedstrijd die één winnaar kent: het beste wielerteam ter wereld.

Deze internationale wielerwedstrijd werd vorig jaar voor het eerst verreden in Sittard-Geleen en bleek een groot succes. Team Sky kwam na een intensieve strijd met Team Sunweb en Orica-Scott uiteindelijk als winnaar over de streep. Het event werd wereldwijd live uitgezonden op tv, werd door 14,8 miljoen mensen bekeken en door 12.900 toeschouwers bezocht. Dit jaar belooft opnieuw een spectaculaire wielerbeleving te worden. Met op Sportzone Limburg diverse wedstrijdonderdelen, een fan village, wieleractiviteiten, entertainment, inspiratie en meer. Het volledige programma, dat overigens al op 31 mei start, vindt u op www.hammerseries.com/limburg

Noteer de data vast in uw agenda. En volg HammerLimburg op FacebookInstagram en Twitter. Dan weet u zeker dat u niets van deze spannende wielerwedstrijd hoeft te missen!

Meer informatie

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Koningsdag in Sittard-Geleen Koningsdag in Sittard-Geleen op 27 april wordt georganiseerd door of in samenwerking met diverse Oranjeverenigingen. Een overzicht van de grote activiteiten in Sittard-Geleen.
  • Koningsdag Sittard Het Pasveermuziekkorps zorgt dit jaar voor een feestelijke afsluiting van Koningsdag in Sittard. Nieuw dit jaar is het interactieve Koningsdans. Een interactief programma met workshops van dansscholen en topcoaches uit de regio.
  • Parkfestival Sittard Op vrijdag 27 april vindt het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10 tot 18 uur.
  • Mama’s Pride Op de plek waar Pinkpop ooit begon geniet je tijdens het Moederdagweekend van bekende en opkomende bands. De organisatie heeft een neusje om opkomende bands ver voordat ze doorbreken al te strikken.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
Terug naar boven