menu in
Agenda

Hammer Series Sittard-Geleen

01 jun 2018 − 03 jun 2018
Sittard-Geleen had vorig jaar de wereldwijde primeur van dit nieuwe innovatieve wielerconcept en dat viel erg goed in de smaak bij wielerfans. Een klimkoers, een sprintetappe en een tijdrit met ’s werelds beste renners.

Op Sportzone Limburg wordt weer een fan village ingericht met meet & greets, cycling expo, wieleractiviteiten, entertainment en heel veel meer.

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Meer informatie

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Zittesje Vastelaoves-6-daagse Tijdens de vastelaovend is het zes dagen groot feest in de historische binnenstad van Sittard.
  • Kènjeroptoch Zitterd Traditioneel begint in Sittard het carnavalsfeest met de fraaie en spontane kinderoptocht. Op zondag één week voor Carnaval trekt deze stoet door de historische binnenstad. Aansluitend Appelesieneraege op de markt.
  • Sint Joep Markt Op 19 maart 2018 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt. Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken.
  • Carnavalsoptochten Sittard-Geleen 11 t/m 13 februari is het weer tijd voor de Vastelaovend. Drie dagen lang unieke tradities, geweldige optochten, optredens en veel gezelligheid in Sittard-Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven