menu in
Agenda

Popronde Sittard

28 okt 2017
Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Oa. The Dawn Brothers, EUT, PEER & Maurice van Hoek komen op zaterdag 28 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!

Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Dit jaar is Nijmegen gestart op donderdag 14 september en zaterdag 25 november is het grote eindfeest in Amsterdam. In deze periode reizen de 144 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs maarliefst 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Locaties
Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. In Sittard zijn enkele nieuwe locaties te vinden zoals Proeflokaal ’t Hophuys en SOOF Concepstore. Locaties zoals Het Gruizenkerkje, Café Ich&Dich en Café Dwaas staan natuurlijk ook op het programma!

Er staan 's middags vanaf 14.00u al optredens op het programma en vanaf 20.30uur barst alles los in Sittard!Bij Ernesto's zal uiteindelijk de afterparty beginnen waar The Dawn Brothers Popronde Sittard zal afsluiten. 

Bekijk de complete programmering

Dus nogmaals: Popronde Sittard, zaterdag 28 oktober, gratis toegankelijk, muziek voor iedereen! Foto: Jonny Ladeur

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Popronde Sittard Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Oa. The Dawn Brothers, EUT, PEER & Maurice van Hoek komen op zaterdag 28 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!
  • Wèntjerdruim De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.
  • Expositie: ‘Verbinding, de reis van 700 tassen & Vooruit naar buiten!’ Meer dan 700 tassen in een kunstwerk. Prachtige verhalen die je kunt beluisteren vanuit een tas die je meeneemt naar buiten. Leerlingen van het DaCapo College uit Sittard die tassen ontwerpen die Sittard-Geleen verbinden.
  • Inspired Shoppen De donkere dagen zitten er weer aan te komen. Ongezellig? Helemaal niet! De historische binnenstad van Sittard viert tijdens Inspired Shopping het begin van deze sfeervolle winterse dagen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven