menu in
Agenda

Popronde Sittard

27 okt 2018
Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Bekend en onbekend talent komt zaterdag 27 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!

De locaties en het programma worden binnenkort bekend gemaakt.

Foto: Jonny Ladeur

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Week van de Amateurkunst Sittard-Geleen Van 9 t/m 17 juni viert Sittard-Geleen de Week van de Amateurkunst! De WAK is een week boordevol activiteiten voor en door muzikanten, kunstenaars, dansers, toneelspelers, cabaretiers, revue-artiesten en fotografen.
  • Groove Garden Festival Een heerlijk intiem festival. Dit jaar niet vier, maar vijf stages in het groene gebied op de voormalige CIOS-locatie. Iedere stage heeft zijn eigen vibe en genre.
  • Gelaender Kirmes / Kermis Geleen Het centrum van Geleen wordt dit jaar met 90 attracties wederom omgetoverd tot een groot mobiel pretpark. Met spectaculaire attracties en een randprogramma boordevol muzikaal vermaak en leuke activiteiten.
  • Boels Ladies Tour Met de Boels Ladies Tour komt de absolute wereldtop van het vrouwenwielrennen ook in 2018 weer naar Sittard-Geleen. De zesdaagse koers komt 1 september naar Sittard-Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
Terug naar boven