menu in
Agenda

Borner Paosj-sjpektakel

31 mrt 2018 − 02 apr 2018
In het Paasweekend is het genieten tijdens het Borner Paosj-sjpektakel. Er wordt groots uitgepakt met artiesten die in het verleden al eens hebben gespeeld op de Borner Markt.

Zaterdag 31 maart staat “Ireland’s finest” Dave Rooney met zijn Black Donnelly’s op het podium. Bekend van de eerdere succesvolle edities van de Bornse Irish Night krijgt deze topartiest nu een nóg groter podium aangeboden en is daarmee onze hoofdact op Paaszaterdag: Born to be Irish!! Naast het typische Ierse gitaarspel welk bij het aanraken van de eerste snaren meteen zorgt voor een geweldige stemming vertolkt deze band ook een breed scala aan bekende covers. Meezingen met succes gegarandeerd dus! Als support-act zal deze avond The hooligan elephant het podium betreden, dit duo speelt naast Ierse folk eigenlijk “anything and everything” zoals ze het zelf zeggen en wordt door de kenners nu al aangeduid als dé verrassing van de Irish Night! Om de sfeer compleet te maken stroomt deze avond ook Guinness en Murphy's Irish Red uit de tapkraan.

De voorverkoop start binnenkort op www.borner-paosj-sjpektakel.nl in de gaten voor alle info of volg het laatste nieuws op onze Facebookpagina via www.facebook.com/2018BPS.

Maandag 2 april gaat Borner Paosj-sjpektakel in de herhaling met de Limburgse Middig. Het het muzikale programma begint met een optreden van Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter. Vervolgens zal het Belgische trio DOMINO na vier jaar weer terugkeren op de Borner Markt om het publiek te vermaken met een fantastische show. Bezoekers die er vier jaar geleden bij waren weten wellicht nog dat het unieke aan DOMINO is dat de muzikanten zich tussen het publiek begeven om hen zo optimaal mogelijk bij het feestgebeuren te betrekken. Zo ontstaat er een unieke interactie tussen band en publiek waarmee de muzikanten onmiddellijk kunnen inspelen op jullie muzikale wensen. Geen vooraf ingestudeerde playlist dus maar muziek die jullie willen horen.

Big Benny maakt de feestvreugde tenslotte compleet. Het is immers pas feest als… Big Benny is geweest. Ook hij is jarenlang vaste waarde in de tent geweest en weet als geen ander de mensen in uitgelaten stemming te krijgen.  Tussen de optredens door draait onze resident DJ Giga Wiel de plaatjes zoals alleen hij dat kan! Uiteraard is de Limburgse Middig vrij van entree te bezoeken.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • BinckBank Tour Wielerfans kunnen 18 augustus genieten van de van de BinckBank Tour in Sittard-Geleen. Finish op het Tom Dumoulin Bike Park.
  • Sint Joep Markt Op 19 maart 2018 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt. Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken.
  • Kennedymars De start en finish van deze 80 kilometerlange wandeltocht is weer terug op de Markt in Sittard. Naast de Kennedymars wordt op dezelfde dag ook de Swentiboldmars van veertig kilometer en de Mini-Mars van 10 kilometer gehouden.
  • Paasmarkt Born Paasmarkt Born viert dit jaar haar 51e verjaardag! Op Paasmaandag 2 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarlijkse markt. Meer dan 200 kooplieden installeren er hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven