menu in
Agenda

Kom bij ons op de bank

08 sep 2018
Op 8 september trapt de Domijnen de start van het kunst- en cultuurseizoen af met "Kom bij ons op de bank".
poster kom bij ons op de bank

De Domijnen en haar cultuurpartners verwennen je met voorstellingen, optredens, workshops, films, kunst en nog veel meer culturele snoepjes. De grandioze afsluiting is om 20.30 u op de markt met de Mega sing-a-long met Suzan Seegers, pianist Rob Mennen, Harmonie Concordia Obbicht o.l.v. Alex Schillings en dé Stem van Sittard.

De activiteiten vinden allemaal plaats in de historische binnenstad van Sittard. Van af de markt tot het Ligneplein is er voor iedere cultuurliefhebber wat wils.

Meer informatie en het volledige programma vind je op www.dedomijnen.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Beleefweek 2018 Tijdens de Beleefweek wordt extra aandacht besteed aan ondernemers die activiteiten organiseren op het gebied van cultuur en natuur. Wij hebben de leukste activiteiten in deze gemeente voor je verzameld!
  • Fashion Walk Geleen Op zondag 23 september vindt in het centrum van Geleen de 2e editie van 'Fashion Walk Geleen' plaats.
  • Festival DVERS Dit gratis showcase festival kan rekenen op veel belangstelling. Ruim 80 bands, singer-songwriters en dj’s treden live op in de binnenstad, verdeeld over 17 podia op de Markt, Poppodium Volt en in veel cafés.
  • 'In Europa' Open Monumentendag ‘In Europa’ is dit jaar het thema van de Open Monumentendag op zaterdag 8 en zondag 9 september. Bezoek dat weekend de vele monumentale gebouwen en complexen in onze gemeente en laat je verrassen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven