menu in
Agenda

Fashion Walk Geleen

23 sep 2018
Op zondag 23 september vindt in het centrum van Geleen de 2e editie van 'Fashion Walk Geleen' plaats.

Je kunt in alle deelnemende winkels terecht voor een complete make-over onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Laat je verrassen door een compleet nieuwe outfit, advies van een professionele visagist, en de laatste trends op het gebied van mode en styling. 

Je kijkt je ogen uit tijdens 3 verschillende modeshows. Modellen van Sessibon showen de prachtige nieuwe wintercollecties van de deelnemende winkels. Zowel dames- als herenmode, maar ook kinderkleding, schoenen, tassen, lingerie en accessoires ontbreken vanzelfsprekend niet. 

Én: alle kleding en accesoires die de modellen dragen, vindt u meteen terug in de winkels. 

Modeshows 
De modeshows vinden plaats om 13:00, 14:30 en 16:00 uur.

Deelnemers
Berden Mode, Cooijmans Herenmode, Damesmode Welten-Bronkhorst, Droomlingerie, Hema Geleen, Jeans Centre, Joelle Boers Studio, Lenders Mannenmode, MPC XL Maatkleding, Seven Moons, SMAAK, Trusanne Damesmode en Vintage for kids. 

Het is ook koopzondag van 12:00 - 17:00 uur.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Beleefweek 2018 Tijdens de Beleefweek wordt extra aandacht besteed aan ondernemers die activiteiten organiseren op het gebied van cultuur en natuur. Wij hebben de leukste activiteiten in deze gemeente voor je verzameld!
  • Fashion Walk Geleen Op zondag 23 september vindt in het centrum van Geleen de 2e editie van 'Fashion Walk Geleen' plaats.
  • Festival DVERS Dit gratis showcase festival kan rekenen op veel belangstelling. Ruim 80 bands, singer-songwriters en dj’s treden live op in de binnenstad, verdeeld over 17 podia op de Markt, Poppodium Volt en in veel cafés.
  • 'In Europa' Open Monumentendag ‘In Europa’ is dit jaar het thema van de Open Monumentendag op zaterdag 8 en zondag 9 september. Bezoek dat weekend de vele monumentale gebouwen en complexen in onze gemeente en laat je verrassen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Expositie: Object Love De expositie Object Love onthult onze intieme relatie met dingen. Mensen maken dingen om in onze praktische en emotionele behoeften te voorzien. Dingen zijn overal.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven