menu in
Agenda

Inspired Shopping

01 nov 2018
Donderdag 1 november viert Sittard de start van de sfeervolle winterse dagen met Inspired Shopping; de historische binnenstad vult zich met muziek, lekkere hapjes en gezelligheid.

Laat je verrassen door een route van levende standbeelden die zich door de binnenstad vormt. Tijd om te genieten van de gezelligste periode van het jaar! Dit jaar vindt alweer de vierde editie van het evenement Inspired Shopping plaats. De dag waarop de buurlanden een dagje vrij hebben en de Sittardse kwaliteiten extra benadrukt worden.

Gezelligheid en een unieke intieme sfeer, dat is waar Sittard voor staat en dat is wat van deze dag verwacht mag worden. De ondernemers pakken flink uit, heerlijke hapjes worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en livemuziek klinkt op verschillende locaties in de binnenstad.

Het wordt pas echt feestelijk als bezoekers meer dan €100,- besteden bij een van de horeca- of winkelierszaken. Tijdens deze dag mag namelijk iedere bezoeker die meer dan €100,- besteedt een gratis cadeau uitpakken op vertoon van het aankoopbewijs. En dan zijn de echte feestdagen nog niet eens begonnen!

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Slagwerkensemble Philharmonie Sittard: Science Science is een project van Verklanking, een samenwerkingsverband tussen componist Vincent Cox, wetenschapper Tim Leufkens en dirigent Frank Marx.
  • Inspired Shopping Donderdag 1 november viert Sittard de start van de sfeervolle winterse dagen met Inspired Shopping; de historische binnenstad vult zich met muziek, lekkere hapjes en gezelligheid.
  • Popronde Sittard Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Bekend en onbekend talent komt zaterdag 27 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Popronde Sittard Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Bekend en onbekend talent komt zaterdag 27 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven