menu in
Agenda

Amusetocht Sittard

07 dec 2018 − 06 jan 2019
Van 7 december t/m 6 januari kun je genieten van meerdere culinaire pareltjes in de historische binnenstad van Sittard via de 'Amusetocht Sittard'. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zelf de culinaire locaties kunnen bepalen en dus ook een eigen route.
Amusetocht

De Amusetocht kost €2,50 per locatie. Je kiest zelf welke, en hoe veel locaties je wilt bezoeken.

Hieronder vind je alle deelnemende locaties en kun je direct reserveren. Om Sittard te beleven adviseert de organisatie iedereen om 4 à 5 locaties te bezoeken tijdens de Amuse tocht Sittard.

Wine & Dine de Limbourg
Kies je voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan is Wine & Dine een goede keuze. Het restaurant is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance.

Ich & Dich
Ich & Dich is sinds juni 2006 het eetcafé waar een enthousiast team zich inzet om de vele en veelzijdige gasten het zo aangenaam mogelijk te maken. Het café wordt gerund met een persoonlijke visie, het eten is (h)eerlijk en de gastvrijheid warm.

De Vief Heringe
In de Ophovenermolen in het stadspark van Sittard, vind je De Vief Heringe. Een toegankelijk, gastvrij, kind- en hondvriendelijk toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers, dagrecreanten en andere levensgenieters.

Café Schtad Zitterd
Bruin café met prachtige inrichting.. ontmoetingsplek van oudsher. Genietend van het Limburgs bier of een heerlijk lunchgerecht word je aangenaam verrast.

Café Dwaesj
Op het eerste oog een gezellige bruine kroeg. Maar er is meer, veel meer. Café Dwaesj heeft vergaderruimtes en een intieme feestzaal met tal van mogelijkheden!

Hotel Merici
Merici, één van de zeven monumenten gelegen in het volledig gerestaureerde Kloosterkwartier in het hart van Sittard, combineert eigentijdse luxe met een duidelijk aanwezige voelbare historie.

Kafee de Kup
De vele instrumenten aan het plafond verraden de voorliefde van de gastheer, terwijl de foto’s aan de wanden de gasten terug voert naar Sittard in vroeger tijden. Afbeeldingen van markante stadsgezichten, die menigeen zich nog herinnert, zorgen voor gespreksstof terwijl gasten van het ruime assortiment genieten.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Amusetocht Sittard Van 7 december t/m 6 januari kun je genieten van meerdere culinaire pareltjes in de historische binnenstad van Sittard via de 'Amusetocht Sittard'. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zelf de culinaire locaties kunnen bepalen en dus ook een eigen route.
  • Wèntjerdruim Tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar wordt de binnenstad van Sittard van 19 december tot en met 6 januari wederom omgetoverd tot een winterse droomwereld.
  • Sint Joep Markt Op 19 maart 2019 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt. Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken.
  • Gelaender Kirmes / Kermis Geleen Het centrum van Geleen wordt dit jaar met 90 attracties wederom omgetoverd tot een groot mobiel pretpark. Met spectaculaire attracties en een randprogramma boordevol muzikaal vermaak en leuke activiteiten.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Amusetocht Sittard Van 7 december t/m 6 januari kun je genieten van meerdere culinaire pareltjes in de historische binnenstad van Sittard via de 'Amusetocht Sittard'. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zelf de culinaire locaties kunnen bepalen en dus ook een eigen route.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven