menu in
Agenda

Danikerbosloop

17 feb 2019
Op zondag 17 februari vindt in Geleen voor de twaalfde keer de Danikerbosloop plaats.

De hardloopwedstrijd gaat over drie afstanden (5km, 5 mijl en 10 mijl) en is geschikt voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Tevens wordt er een Kids Run (1200m) georganiseerd. Manege Ten Eysden vormt het verzamel-, vertrek- en eindpunt van de wedstrijd.

Inschrijven
Inschrijven en / of het startbewijs afhalen kan zaterdag 16 februari van 10.30 tot 12.00 uur, of zondag 17 februari (dag van de wedstrijd) van 09.00 – 10.00 uur bij Manege ten Eysden (Ten Eysden 1, Geleen).

Trainingsloopje
Een goede voorbereiding is het halve werk! Wie goed voorbereid aan de start wil verschijnen kan zondag 10 februari nog deelnemen aan een trainingsloopje om het parcours te verkennen. Verzamelen om 09.45 uur op de parkeerplaats nabij Manege Ten Eysden.

Kijk voor meer informatie op: www.danikerbosloop.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Inflatable Obstacle Run Zondag 7 april vindt op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard de Inflatable Obstacle Run plaats. De Inflatable 5k is de grootste Inflatable Obstacle Run in heel Nederland!
  • Geleen Calling - The Festival Op zaterdag 13 april 2019 vindt in Geleen het gratis popfestival Geleen Calling – The Festival plaats. Het indoorfestijn biedt op drie locaties een podium aan diverse bands en solo-artiesten uit binnen- en buitenland.
  • Kennedy-Mars Sittard Op zaterdag 20 april 2019 vindt de 56e editie van de Kennedy-Mars plaats. De start- en finishlocatie van deze 80 kilometer lange wandeltocht is wederom de Markt in Sittard.
  • Carnavalszesdaagse Sittard-Geleen Nog even en dan gaat de carnavalszesdaagse in Sittard-Geleen officieel van start! Zoals ieder jaar staat de ‘Zittesje Vastelaoves-6-daagse’ weer volop in het teken van traditie, optochten en vooral gezelligheid in en rondom Sittard-Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • ‘TIJDSBEELDEN’ combineert erfgoed, beelden en gedichten Op 27 januari 2019 opent de nieuwe expositie TIJDSBEELDEN in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie van kunstenaar/dichter Frank Eerhart (Den Haag – 1948) combineert voorwerpen uit het verleden met het heden en beelden met poëzie.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven