menu in
Agenda

Kennedy-Mars Sittard

20 apr 2019
Op zaterdag 20 april 2019 vindt de 56e editie van de Kennedy-Mars plaats. De start- en finishlocatie van deze 80 kilometer lange wandeltocht is wederom de Markt in Sittard.


Inschrijflocaties 

Wie mee wil lopen kan zich t/m 8 april online inschrijven of terecht bij één van de vier inschrijflocaties in Sittard en Limbricht. Late beslissers kunnen zelfs nog vlak voor de start op de Markt een deelnemerskaart bemachtigen. Wie zich echter na de voorinschrijving aanmeldt (na 8 april) betaalt een (kleine) extra toelage.
 
Afstanden
Naast de Kennedy-Mars (80 km) kunnen deelnemers zich ook inschrijven voor de Swentibold-Mars (40 km) of de Mini-Mars (10 km).

Tijden

   Kennedy-Mars Swentibold-Mars   Mini-Mars
 Datum  20 april 2019  20 april 2019  20 april 2019
 Startschot  05.00 uur  10.00 uur  12.00 uur
 Starten voor  07.00 uur  10.30 uur  12.30 uur
 Finish voor  01.00 uur  20.00 uur  16.00 uur

Voorbereiding
De organisatie adviseert deelnemers niet ongeoefend aan de start te verschijnen. Ongetraind 80 km lopen is geen goed idee! Bereid je daarom goed voor met een persoonlijk trainingsschema. Tips voor een goede voorbereiding zijn terug te vinden op de website.

Kijk voor meer informatie op www.kennedymars.org

Wij wensen alle deelnemers veel succes!

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opa en omadag in Kasteelpark Born Kasteelpark Born organiseert zondag 24 maart een zogenaamde ‘Opa en Omadag’ om alle grootouders eens goed in het zonnetje te zetten. Een mooie aangelegenheid om er eens lekker met opa en oma op uit te trekken!
  • Paasmarkt Born Dit jaar vindt de 52e editie plaats van de populaire en drukbezochte paasmarkt in Born. Op paasmaandag 22 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarmarkt.
  • Podiumvrees finales 2019: Wie speelt er op jubilerend Mama’s Pride? Zondagmiddag 24 maart en zaterdagavond 30 maart vinden de finales plaats van de bandcontest Podiumvrees. Het aantal aanmeldingen was dit jaar bijzonder hoog. De winnaars staan op de 25e editie van het Mama’s Pride Festival (11 & 12 mei).
  • Zondag 31 maart: Krombroodrapen op de Kollenberg Op ‘halfvasten' zondag 31 maart zal om 14.30 uur het traditionele Krombroodrapen plaatsvinden op de Kollenberg. Het krombroodrapen-comité zal wederom duizenden overheerlijke krombroodjes uitwerpen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • ‘TIJDSBEELDEN’ combineert erfgoed, beelden en gedichten Op 27 januari 2019 opent de nieuwe expositie TIJDSBEELDEN in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie van kunstenaar/dichter Frank Eerhart (Den Haag – 1948) combineert voorwerpen uit het verleden met het heden en beelden met poëzie.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven