menu in
Agenda

Inflatable Obstacle Run

07 apr 2019
Zondag 7 april vindt op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard de Inflatable Obstacle Run plaats. De Inflatable 5k is de grootste Inflatable Obstacle Run in heel Nederland!


Parcoursen
Deelnemers kunnen zich inschrijven voor diverse parcoursen die gaan over drie verschillende afstanden (1 km, 2,5 km en 5 km). Zoals de naam van dit evenement al doet vermoeden staat het parcours vol met uitdagende obstakels. De minimale leeftijd voor de Inflatable Obstacle Run is 4 jaar.

 Tijd Afstand  Type Parcours  Leeftijd 
 12:00 uur  1000 meter  Ouder + Kind  Vanaf 4 jaar
 12:30 uur  1000 meter  Kids Run  6 tot 10 jaar
 13:00 uur  2500 meter  Hero  Vanaf 10 jaar
 14:00 uur  5000 meter  Superhero  16 +

Inschrijven
Inschrijven kan online via de website: www.inflatable5k.nl. Fase 2 van de inschrijving (t/m 1 maart) is inmiddels actief. Na 1 maart gaan de prijzen weer omhoog.

Voor bedrijfs- en groepsinschrijvingen kan een bericht worden verstuurd naar info@inflatable5k.nl  

Kijk voor meer informatie op de website of op de Facebookpagina van Inflatable5k 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opa en omadag in Kasteelpark Born Kasteelpark Born organiseert zondag 24 maart een zogenaamde ‘Opa en Omadag’ om alle grootouders eens goed in het zonnetje te zetten. Een mooie aangelegenheid om er eens lekker met opa en oma op uit te trekken!
  • Paasmarkt Born Dit jaar vindt de 52e editie plaats van de populaire en drukbezochte paasmarkt in Born. Op paasmaandag 22 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarmarkt.
  • Podiumvrees finales 2019: Wie speelt er op jubilerend Mama’s Pride? Zondagmiddag 24 maart en zaterdagavond 30 maart vinden de finales plaats van de bandcontest Podiumvrees. Het aantal aanmeldingen was dit jaar bijzonder hoog. De winnaars staan op de 25e editie van het Mama’s Pride Festival (11 & 12 mei).
  • Zondag 31 maart: Krombroodrapen op de Kollenberg Op ‘halfvasten' zondag 31 maart zal om 14.30 uur het traditionele Krombroodrapen plaatsvinden op de Kollenberg. Het krombroodrapen-comité zal wederom duizenden overheerlijke krombroodjes uitwerpen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • ‘TIJDSBEELDEN’ combineert erfgoed, beelden en gedichten Op 27 januari 2019 opent de nieuwe expositie TIJDSBEELDEN in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie van kunstenaar/dichter Frank Eerhart (Den Haag – 1948) combineert voorwerpen uit het verleden met het heden en beelden met poëzie.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven