menu in
Agenda

Parkfestival Sittard: het leukste familie-uitje op Koningsdag!

27 apr 2019
Koningsdag? Dan zeg je Parkfestival Sittard! Op zaterdag 27 april vindt de 24e editie van het Parkfestival Sittard plaats in het sfeervolle stadspark langs de Vijverweg, van 10.00 tot 18.00 uur.
parkfestival sittard 2012


Parkfestival Sittard is hét jaarlijkse gezellige feest voor de hele familie onder de bomen, op het gras, tussen de kinderrommelmarktplaatsen, met muziek en spelletjes en lekker eten en drinken. Een heerlijke dag buiten met het hele gezin, waarop niets moet en heel veel mag. Misschien wel het allerleukste familie-uitje op Koningsdag!

Goede doelen
Parkfestival Sittard draait behalve om het neerzetten van een mooi familiefeest voor de buurt en de regio vooral óók om het steunen van kind gerelateerde goede doelen. Om dit doel te verwezenlijken is de organisatie op zoek naar sponsoren die met een klein bedrag dit festival mogelijk willen maken. Sponsoren kunnen rekenen op een vriendelijke VIP-behandeling met leuke extra’s en allerlei rechten.

Wie meer informatie wil over de mogelijkheden om dit festival te steunen kan een mailtje sturen naar info@parkfestivalsittard.nl of terecht op de website van Parkfestival Sittard.

Programma 2019
Tussen 10.00 en 18.00 uur biedt het Parkfestival Sittard een podium aan regionaal talent. Zodra het programma bekend is zal deze worden gepubliceerd op de website van Parkfestival Sittard.
 
Gratis toegang

Het festival is gratis toegankelijk en de opbrengsten gaan naar kind gerelateerde goede doelen in de regio, zoals Stichting Leergeld. Om dit te kunnen blijven doen is de organisatie sterk afhankelijk van de vele vrijwilligers, sponsors én bezoekers. De organisatie hoopt dan ook op een grote opkomst.

Zien wij jou, je familie en vrienden op Koningsdag in het stadspark? Tot ziens op het Parkfestival Sittard!  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opa en omadag in Kasteelpark Born Kasteelpark Born organiseert zondag 24 maart een zogenaamde ‘Opa en Omadag’ om alle grootouders eens goed in het zonnetje te zetten. Een mooie aangelegenheid om er eens lekker met opa en oma op uit te trekken!
  • Paasmarkt Born Dit jaar vindt de 52e editie plaats van de populaire en drukbezochte paasmarkt in Born. Op paasmaandag 22 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarmarkt.
  • Podiumvrees finales 2019: Wie speelt er op jubilerend Mama’s Pride? Zondagmiddag 24 maart en zaterdagavond 30 maart vinden de finales plaats van de bandcontest Podiumvrees. Het aantal aanmeldingen was dit jaar bijzonder hoog. De winnaars staan op de 25e editie van het Mama’s Pride Festival (11 & 12 mei).
  • Zondag 31 maart: Krombroodrapen op de Kollenberg Op ‘halfvasten' zondag 31 maart zal om 14.30 uur het traditionele Krombroodrapen plaatsvinden op de Kollenberg. Het krombroodrapen-comité zal wederom duizenden overheerlijke krombroodjes uitwerpen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • ‘TIJDSBEELDEN’ combineert erfgoed, beelden en gedichten Op 27 januari 2019 opent de nieuwe expositie TIJDSBEELDEN in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie van kunstenaar/dichter Frank Eerhart (Den Haag – 1948) combineert voorwerpen uit het verleden met het heden en beelden met poëzie.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven