menu in
Agenda

Wèntjerdruim

15 dec 2017 − 08 jan 2017
De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.

De historische binnenstad van Sittard heeft alles in huis voor een dagje heerlijk ontspannen winkelen. In de autoluwe, pittoreske binnenstad vind je veel verrassende speciaalzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes, trendy modezaken en exclusieve designerwinkels. Door de hele binnenstad vind je leuke horecagelegenheden en een prachtige Markt waar alles samen komt. De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een winterse droomwereld.

Bezoekers kunnen niet alleen heerlijk kerstshoppen, maar ook genieten van een sfeervol Winterpaviljoen, een speciale editie van het Limburgs Kerstcircus en winterse wandelingen met culinaire verrassingen. Bovendien moet je zeker ook een bezoek brengen aan belevingsexpo Toon Thuis.

Wèntjerdruim is een winterse droomwereld, met sfeervol verlichte straten en een intiem ingerichte Markt. Allemaal aangekleed in een feestelijke wintersfeer. Wèntjerdruim maakt van Sittard de plek met de allerleukste kerstbeleving, waar elke dag van alles te beleven valt én waar je de mooiste verrassingen vindt voor onder de kerstboom.  

Binnenkort wordt het programma hier bekend gemaakt.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Popronde Sittard Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Oa. The Dawn Brothers, EUT, PEER & Maurice van Hoek komen op zaterdag 28 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!
  • Wèntjerdruim De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.
  • Festival DVERS Dit wordt alweer de 10e editie van DVERS, tijd voor een extra feestje dus! Op zaterdag 30 september presenteren meer dan 80 bands zich op 17 podia in de historische binnenstad van Sittard. De toegang is gratis!
  • Expositie: ‘Verbinding, de reis van 700 tassen & Vooruit naar buiten!’ Meer dan 700 tassen in een kunstwerk. Prachtige verhalen die je kunt beluisteren vanuit een tas die je meeneemt naar buiten. Leerlingen van het DaCapo College uit Sittard die tassen ontwerpen die Sittard-Geleen verbinden.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven