menu in
Agenda

Wèntjerdruim

15 dec 2017 − 07 jan 2018
De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.

De historische binnenstad van Sittard heeft alles in huis voor een dagje heerlijk ontspannen winkelen. In de autoluwe, pittoreske binnenstad vind je veel verrassende speciaalzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes, trendy modezaken en exclusieve designerwinkels. Door de hele binnenstad vind je leuke horecagelegenheden en een prachtige Markt waar alles samen komt. De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een winterse droomwereld.

Bezoekers kunnen niet alleen heerlijk kerstshoppen, maar ook genieten van een sfeervol Winterpaviljoen, een speciale editie van het Limburgs Kerstcircus en winterse wandelingen met culinaire verrassingen. Bovendien moet je zeker ook een bezoek brengen aan belevingsexpo Toon Thuis.

Wèntjerdruim is een winterse droomwereld, met sfeervol verlichte straten en een intiem ingerichte Markt. Allemaal aangekleed in een feestelijke wintersfeer. Wèntjerdruim maakt van Sittard de plek met de allerleukste kerstbeleving, waar elke dag van alles te beleven valt én waar je de mooiste verrassingen vindt voor onder de kerstboom.  

Binnenkort wordt het programma hier bekend gemaakt.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Museum de Domijnen Historie & Archeologie: pop-up expo Harry Peerboom Dit jaar bestaat de carnavalsvereniging van Munstergeleen 6 x11 jaar. Onder het thema: Eige Wies wordt dit carnavaleske jubileum gevierd met allerlei activiteiten: 1e Pop-up expo De Domijnen - Harry & De Haverbüle, 6x11 joar Eige Wies.
  • Wèntjerdruim De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.
  • Sint Joep Markt Op 19 maart 2018 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt. Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven