menu in
Agenda

Podiumvrees finales 2019: Wie speelt er op jubilerend Mama’s Pride?

24 mrt 2019 − 30 mrt 2019
Zondagmiddag 24 maart en zaterdagavond 30 maart vinden de finales plaats van de bandcontest Podiumvrees. Het aantal aanmeldingen was dit jaar bijzonder hoog. De winnaars staan op de 25e editie van het Mama’s Pride Festival (11 & 12 mei).
podiumvrees 2019

Het gratis toegankelijke Moederdag-popfestival Mama’s Pride trekt doorgaans zo’n 15.000 bezoekers en vindt ieder jaar plaats op het voormalige Pinkpop-terrein in het Burgemeester Damenpark in Geleen. Dit jaar is extra bijzonder omdat het een jubileumeditie betreft. Dit was te merken aan het hoge aantal aanmeldingen voor bandcontest Podiumvrees. “Je merkt echt dat na 24 jaar Mama’s Pride Festival iedereen op die 25e editie wil staan”, liet Podiumvrees-voorzitter Rico Meijers enthousiast weten.

Elf bands, vier singer-songwriters en vier dj’s gaan in twee afzonderlijke finales strijden om die felbegeerde plek op Mama’s Pride. Uiteindelijk zal één band, één singer-songwriter en één DJ winnen en een podiumplek bemachtigen. Zij staan op de 25e editie van het Mama’s Pride Festival.

Finales
De eerste finale vindt zondagmiddag 24 maart plaats in Poppodium Volt (Sittard). Daar strijden zes bands en vier singer-songwriters om een podiumplek. Aanvang om 14.00 uur. Een week later – op zaterdag 30 maart – treden in de grote zaal van De Reünie in Geleen wederom vijf bands en vier DJ’s op. Na afloop van deze bandfinale worden de winnaars bekend gemaakt. De avond start om 21.00 uur.
 
De entree voor beide finales is gratis (een vrije gift wordt op prijs gesteld). Supporters van al deze acts en geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom!

Meer informatie 

Podiumvrees 
Facebookpagina Podiumvrees 
Mama's Pride Festival
Facebookpagina Mama's Pride Festival

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Opa en omadag in Kasteelpark Born Kasteelpark Born organiseert zondag 24 maart een zogenaamde ‘Opa en Omadag’ om alle grootouders eens goed in het zonnetje te zetten. Een mooie aangelegenheid om er eens lekker met opa en oma op uit te trekken!
  • Paasmarkt Born Dit jaar vindt de 52e editie plaats van de populaire en drukbezochte paasmarkt in Born. Op paasmaandag 22 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarmarkt.
  • Podiumvrees finales 2019: Wie speelt er op jubilerend Mama’s Pride? Zondagmiddag 24 maart en zaterdagavond 30 maart vinden de finales plaats van de bandcontest Podiumvrees. Het aantal aanmeldingen was dit jaar bijzonder hoog. De winnaars staan op de 25e editie van het Mama’s Pride Festival (11 & 12 mei).
  • Zondag 31 maart: Krombroodrapen op de Kollenberg Op ‘halfvasten' zondag 31 maart zal om 14.30 uur het traditionele Krombroodrapen plaatsvinden op de Kollenberg. Het krombroodrapen-comité zal wederom duizenden overheerlijke krombroodjes uitwerpen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • ‘TIJDSBEELDEN’ combineert erfgoed, beelden en gedichten Op 27 januari 2019 opent de nieuwe expositie TIJDSBEELDEN in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie van kunstenaar/dichter Frank Eerhart (Den Haag – 1948) combineert voorwerpen uit het verleden met het heden en beelden met poëzie.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
Terug naar boven