menu in
Agenda

Paasmarkt Born

22 apr 2019
Dit jaar vindt de 52e editie plaats van de populaire en drukbezochte paasmarkt in Born. Op paasmaandag 22 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarmarkt.

Meer dan 200 kooplieden installeren er hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen. De markt staat garant voor urenlang struinen langs kraampjes met diverse koopwaren. Kleding, sieraden, antiek, accessoires, woon- en tuinartikelen: er is voor ieder wat wils. Wie tussendoor toe is aan een versnapering kan op de paasmarkt genieten van heerlijke lekkernijen. Vanaf 13.00 uur is het feestpaviljoen op de markt geopend waar diverse artiesten optredens zullen verzorgen. Ook dit jaar heeft de organisatie van het Borner Paosj-spektakel gezorgd voor het nodige muzikale vuurwerk op de Borner markt. Een prima afsluiting van een ouderwets gezellig uitje voor de hele familie.

De paasmarkt Born is gratis te bezoeken van 09.00 tot 17.00 uur.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Foodstock Van 30 mei t/m 2 juni staat Foodstock Sittard op het programma! Wat is er nou lekkerder dan op een mooie zomeravond met vrienden en familie te ‘picknicken’ in het park en te genieten van elkaar, livemuziek en lekker eten?
  • Holy Hill Obstacle Run Op zaterdag 25 mei vindt de zomereditie van de Holy Hill Obstacle Run in Sittard plaats. Een onvergetelijk gaaf modder en water spektakel waarbij deelnemers vijftig unieke obstakels moeten zien te overwinnen.
  • Week van de Amateurkunst Van vrijdag 17 mei t/m 26 mei organiseert De Domijnen alweer de vijfde editie van de Week van de Amateurkunst.
  • Wat is er allemaal te doen tijdens het paasweekend in Sittard-Geleen? Tijdens het paasweekend is er van alles te beleven in Sittard-Geleen. We hebben een aantal leuke suggesties voor je uiteen gezet.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven