menu in
Agenda

‘Alles veur de Mam’

11 mei 2019
Zaterdag 11 mei vindt van 12.00 tot 17.00 uur hét Moederdag event van Sittard plaats: ‘Alles veur de Mam’. Een perfect moment om een heerlijk dagje eropuit te gaan met de mam!
Alles veur de Mam 2019

Sittard heeft tijdens 'Alles veur de Mam' alles in huis om de mam lekker te vertroetelen. Jong of oud, het maakt niet uit, neem je moeder bij de hand en ga samen op pad. Struin door de Sittardse straten en geniet van alle verrassingen speciaal voor de mam: rode rozen, persoonlijke gedichtjes, livemuziek, zoete lekkernijen, een gratis tekening van een getalenteerde karikaturist en nog veel meer.

Wat valt er allemaal te beleven in het centrum van Sittard?

Karikaturist
Laat gratis een humoristische cartoon van jezelf of samen met mam maken door karikaturist Harold Hugenholtz. Origineel en leuk!  

Locatie: Walstraat

Coverband Hard2Get
De heren van Hard2Get (bekend van The Voice of Holland) zorgen de hele middag voor live muziek op de Markt. Neem plaats op één van de terrassen en geniet!  

Locatie: Markt

Fashion- en Beautyspot
Professionele fashion-, haar-, en make-up artiesten staan klaar om je in de watten te leggen bij de Fashion- en Beautyspot. Go for it!

Locatie: Haspelsestraat
 
Fotospot
Deze dag moet worden vastgelegd! Bij de fotospot staat een fotograaf die je samen met je moeder op de foto zet. Deel na afloop de foto op Facebook of Instagram met de hashtag #allesveurdemam en maak kans op een gezellig etentje. 

Locatie: Tempelplein

Mobiele ijscar ConeCorner
Speciaal voor Alles veur de Mam heeft ConeCorner enkele bijzondere ijssmaken voor Moederdag ontwikkeld. Wat dacht je van Rozen en Oranjebloesem? Proeven maar!  

Locatie: Steenweg 

Kermispaardje
Hoor jij ze in de verte, de levensliederen van Oud-Hollandse helden? Swingend op haar kermispaardje rijdt de kleurrijke zangeres rond door de kronkelende straten. Met een jurk om te zoenen sleept deze dame je mee in de nostalgie en de mallemolen van het leven! 

Locatie: binnenstad Sittard

Gedicht in moederdagsstijl
Dichteres Julie zit klaar met een authentieke typemachine en briefpapier om een persoonlijk gedicht over jouw mama te schrijven. Als dat geen persoonlijk en uniek gebaar is?    

Locatie: Limbrichterstraat

Naambordje
Rachel van Wildflower Ranch is aanwezig om een naambordje voor Moederdag te maken, geheel in de stijl van het populaire ‘handlettering’. Bij interesse mag je het zelf ook eens proberen.

Locatie: Markt 

Kinder- en knutselhoek voor de kids
Speciaal voor de kinderen is er een kinder- en knutselhoek ingericht. Kies uit een van de lege potjes en ga creatief aan de slag. Wordt het een bloempotje of ga je toch voor een theelichthouder? Leef je uit en maak een geweldig Moederdagcadeau.  

Locatie: op de Voorstad   

Leuke Lintjes

Ken je de website www.leukelintjes.nl al? Deze wordt gerund door een enthousiaste Sittardse onderneemster! zij inspireert jou met haar voorbeelden om je cadeau of traktatie iets extra's te geven. 

Locatie: Limbrichterstraat 

Shoppen
Uiteraard kan er ook geshopt worden tijdens Alles veur de Mam. De winkels in het centrum zijn geopend van 10.00-17.00 uur.

De liefste mama van Sittard verkiezing
Is jouw mama de allerliefste van Sittard? Doe dan mee aan de ‘Liefste mama van Sittard verkiezing’! Sittard Genieten Voorop gaat op zoek naar de tien leukste inzendingen. De prijsuitreiking van de verkiezing vindt plaats tijdens Alles veur de Mam. De winnende mama’s die geselecteerd worden uit de inzendingen kunnen rekenen op een leuke verrassing. Een mama zal gehuldigd worden tot ‘de allerliefste’ en wint daarmee een extra prijs.

Deelnemen aan de verkiezing ‘De liefste mama van Sittard?’ Houd dan de website www.sittardgenietenvoorop.nl en het Facebook-event ‘Alles veur de Mam’ in de gaten.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Foodstock Van 30 mei t/m 2 juni staat Foodstock Sittard op het programma! Wat is er nou lekkerder dan op een mooie zomeravond met vrienden en familie te ‘picknicken’ in het park en te genieten van elkaar, livemuziek en lekker eten?
  • Holy Hill Obstacle Run Op zaterdag 25 mei vindt de zomereditie van de Holy Hill Obstacle Run in Sittard plaats. Een onvergetelijk gaaf modder en water spektakel waarbij deelnemers vijftig unieke obstakels moeten zien te overwinnen.
  • Week van de Amateurkunst Van vrijdag 17 mei t/m 26 mei organiseert De Domijnen alweer de vijfde editie van de Week van de Amateurkunst.
  • Wat is er allemaal te doen tijdens het paasweekend in Sittard-Geleen? Tijdens het paasweekend is er van alles te beleven in Sittard-Geleen. We hebben een aantal leuke suggesties voor je uiteen gezet.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven