menu in
Agenda

Festival DVERS

30 sep 2017
Dit wordt alweer de 10e editie van DVERS, tijd voor een extra feestje dus! Op zaterdag 30 september presenteren meer dan 80 bands zich op 17 podia in de historische binnenstad van Sittard. De toegang is gratis!

Zaterdagavond treden ruim 80 bands, DJ's, Hiphop acts en singer-songwriters op, op tal van locaties in de Sittardse binnenstad en in het gloednieuwe poppodium Volt. Limburgs talent ontdekken is hierbij het credo! Het programma begint om 20:00 uur.

Meer informatie is terug te vinden op www.dvers.nl

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Popronde Sittard Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Oa. The Dawn Brothers, EUT, PEER & Maurice van Hoek komen op zaterdag 28 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!
  • Wèntjerdruim De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.
  • Festival DVERS Dit wordt alweer de 10e editie van DVERS, tijd voor een extra feestje dus! Op zaterdag 30 september presenteren meer dan 80 bands zich op 17 podia in de historische binnenstad van Sittard. De toegang is gratis!
  • Expositie: ‘Verbinding, de reis van 700 tassen & Vooruit naar buiten!’ Meer dan 700 tassen in een kunstwerk. Prachtige verhalen die je kunt beluisteren vanuit een tas die je meeneemt naar buiten. Leerlingen van het DaCapo College uit Sittard die tassen ontwerpen die Sittard-Geleen verbinden.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven