menu in
Agenda

Oktoberfeest Sittard

13 okt 2017 − 18 okt 2017
Van 13 t/m 18 oktober zal het Oktoberfeest in Sittard-Geleen plaatsvinden. Zes dagen lang is er voor alle leeftijdsgroepen veel te beleven. Op het programma staan internationale toppers, een kermis en sfeervolle paviljoens. Een groot volksfeest!

Vorig jaar was het Brand-Weizenpaviljoen in recordtempo uitverkocht. Kaarten zijn vanaf 23 april te koop op www.oktoberfeestsittard.nl.
 
Het volledige programma is vanaf 23 april terug te vinden op www.oktoberfeestsittard.nl en vergeet vooral niet de Facebookpagina van Oktoberfeest Sittard te ‘liken’ om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes.  

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Popronde Sittard Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Sittard is er volledig klaar voor. Oa. The Dawn Brothers, EUT, PEER & Maurice van Hoek komen op zaterdag 28 oktober naar Sittard. Het zal weer één groot feest worden!
  • Wèntjerdruim De historische binnenstad van Sittard wordt tijdens de kortste en donkerste dagen van het jaar weer omgetoverd tot een intieme winterse droomwereld.
  • Festival DVERS Dit wordt alweer de 10e editie van DVERS, tijd voor een extra feestje dus! Op zaterdag 30 september presenteren meer dan 80 bands zich op 17 podia in de historische binnenstad van Sittard. De toegang is gratis!
  • Expositie: ‘Verbinding, de reis van 700 tassen & Vooruit naar buiten!’ Meer dan 700 tassen in een kunstwerk. Prachtige verhalen die je kunt beluisteren vanuit een tas die je meeneemt naar buiten. Leerlingen van het DaCapo College uit Sittard die tassen ontwerpen die Sittard-Geleen verbinden.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven