menu in
Agenda

Paasmarkt Born

02 apr 2018
Paasmarkt Born viert dit jaar haar 50e verjaardag! Op Paasmaandag 2 april is het centrum van Born traditiegetrouw het decor voor deze gezellige jaarlijkse markt. Meer dan 200 kooplieden installeren er hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen.

Struinen langs kraampjes met kleding, sieraden, antiek, boeken en artikelen uit moeders en grootmoederstijd. Na het slenteren op de voorjaarsmarkt geniet je van heerlijke lekkernijen. Het gezellige feestpaviljoen met muziek, een pop-up kinderboerderij, een uilenshow en het speelparadijs van Darteldome zorgen voor een ouderwets gezellig uitje voor de hele familie.

De paasmarkt in Born is gratis te bezoeken van 9 tot 17 uur. De 51ste editie van de Paasmarkt wordt op maandagmorgen om 10:00 uur, feestelijk geopend door Schutterij St. Martinus.

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
  • Zittesje Vastelaoves-6-daagse Tijdens de vastelaovend is het zes dagen groot feest in de historische binnenstad van Sittard.
  • Kènjeroptoch Zitterd Traditioneel begint in Sittard het carnavalsfeest met de fraaie en spontane kinderoptocht. Op zondag één week voor Carnaval trekt deze stoet door de historische binnenstad. Aansluitend Appelesieneraege op de markt.
  • Sint Joep Markt Op 19 maart 2018 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt. Een plek om speels en nieuwsgierig op zoek te gaan naar allerhande dingen die het leven aangenamer maken.
  • Carnavalsoptochten Sittard-Geleen 11 t/m 13 februari is het weer tijd voor de Vastelaovend. Drie dagen lang unieke tradities, geweldige optochten, optredens en veel gezelligheid in Sittard-Geleen.
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
Terug naar boven