menu in
Nieuwsoverzicht
13 jun 2018

17 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen

Deze week zijn er 17 nieuwe vacatures bij gekomen in Sittard-Geleen. Onder andere Arcus, Hago en DIS zoeken nieuw personeel.

Vacature Bedrijf Link
Senior Operator Uitvullen Basic Pharma Link
Consulent Jeugd gemeente Sittard-Geleen Link
Chemisch Technoloog Sitech Services Link
Financieel Administratief Medewerker Janssen Kerres Automotive Link
Projectmanager (medior) Avance Werving en Selectie Link
Medewerker Binnendienst Verzekeringen Erik Bessems Verzekeringen Link
Tractorchauffeurs Bours Groep Maastricht Link
Parttime Beleidsadviseur Zuyderland Ziekenhuis Link
Adviseur - Projectleider Jeugd en Onderwijs  Cubiss Link
Director of Strategic Growth Polyscope Polymers Link
Parttime Sociaal Werker 2 Moveoo Link
Assistent Accountant Baat Accountants & Adviseurs Link
Senior Facilitair Medewerker Arcus Link
Monteur Zonnepanelen Petec Solar Link
Docent Engels/Nederlands Docent Engels/Nederlands Link
Jobcoach Gemeente Sittard-Geleen Link
Beleidsadviseur Zuyderland Link

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Ondernemen

  • 12 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen Er zijn deze week 12 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen. Onder andere gemeente Sittard-Geleen, Arriva en Vecon Engineering zoeken nieuw personeel.
  • Labels Sittard wint "Best Customer Experience" award Labels is door Dutch Retail Experience Awards uitgeroepen tot winnaar van de "Best Customer Experience" award. De winkel voor high-end fashion, gelegen op de Putstraat in Sittard valt niet voor de eerste keer in de prijzen.
  • 11 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen Er zijn deze week 11 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen. Onder andere SNS Bank, Boels en Zuyderland zoeken nieuw personeel.
  • CureSupport blij met CHILL Opleidings- en expertisecentrum CHILL op de Brightlands Campus ontwikkelt zich in hoog tempo. Multinationals als DSM, Sabic en Sekisui leggen er onderzoeksopdrachten neer, maar ook kleinere ondernemingen en MKB'ers vinden hun weg naar Sittard-Geleen.
Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Ondernemen

Filter
  • Eerste starterstudio’s aan de Plakstraat in Sittard opgeleverd Vanaf juni mogen de eerste bewoners het nieuwe complex aan de Plakstraat in Sittard hun nieuwe woning noemen. Na jaren van verval en leegstand ondergaat de plek naast het Kritzraedthuis in Sittard een ware verandering.
  • 12 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen Er zijn deze week 12 nieuwe vacatures in Sittard-Geleen. Onder andere gemeente Sittard-Geleen, Arriva en Vecon Engineering zoeken nieuw personeel.
  • Kunstbende Limburg, broedplaats voor jong talent Een podium voor creatieve jongeren, waar ze kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben. Dat is Kunstbende! Een wedstrijd voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar, waar ze mee mogen doen in acht verschillende categorieën.
  • Ligne genomineerd voor de Gouden Piramide De jury onder leiding van rijksbouwmeester Floris Alkemade heeft de vijf nominaties bekendgemaakt voor de Gouden Piramide 2018. Ligne in de historische binnenstad van Sittard hoort bij de genomineerden.
  • Outlet Shopping Day Sittard Shopliefhebbers opgelet, het is tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen.
 
Terug naar boven