menu in
Nieuwsoverzicht
06 mrt 2019

Open dag Fontys

Overweeg jij een loopbaan in het basis- of voortgezet onderwijs en ben jij geïnteresseerd in het werken met en voor kinderen? Bezoek dan de open dag van Fontys op zaterdag 16 maart in Sittard.

Bij Fontys (locatie: Sittard) kun je lerarenopleidingen volgen in de volgende vakken: Aardrijkskunde, Algemene Economie, Bedrijfseconomie, Duits, Engels, Geschiedenis, Natuurkunde, Pedadogiek, Science & Technology en tot slot Wiskunde. Naast deze lerarenopleidingen kun je bij Fontys in Sittard ook terecht voor de HBO-opleidingen Pedagogiek en de Nieuwste Pabo (leraar basisonderwijs).

Topopleidingen
Studeren bij Fontys is een slimme keuze. In de Keuzegids HBO 2019 staat Fontys in de ranglijst van grote hogescholen landelijk op een vijfde plaats. Daarnaast zijn vijf opleidingen voorzien van het kenmerk ‘topopleiding’. Het betreft de volgende opleidingen: lerarenopleiding Natuurkunde, lerarenopleiding Duits, lerarenopleiding Nederlands, lerarenopleiding Engels en Pedagogiek.

Tijdens een open dag kun je kennis maken met diverse opleidingen van jouw keuze. Bezoek presentaties, proef de sfeer, bekijk het gebouw en praat met studenten!

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de open dag van 10.00 - 14.00 uur.

Kijk ook eens op www.fontys.nl

Fontys Locatie Sittard
Mgr. Claessenstraat 4
6131 AJ Sittard
     

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Studeren

  • VISTA college nieuwe naam Arcus College en ROC Leeuwenborgh Gisteren is in de Rodahal in Kerkrade op feestelijke wijze de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh bekrachtigd. Tijdens de bijeenkomst werd ook de naam van het fusiecollege onthuld: VISTA college.
  • Open dag Fontys Overweeg jij een loopbaan in het basis- of voortgezet onderwijs en ben jij geïnteresseerd in het werken met en voor kinderen? Bezoek dan de open dag van Fontys op zaterdag 16 maart in Sittard.
  • Studenteninkom Sittard 2019 Woensdag 4 september 2019 vindt de studenteninkom van Sittard plaats. Alle studenten van Zuyd Hogeschool en Fontys zijn van 16.00 – 22.00 uur van harte welkom op het Ligneplein om de start van het nieuwe schooljaar te vieren.
  • Hogeschool Zuyd zoekt verbinding bedrijfsleven en onderwijs Met de komst van Luc Verburgh als nieuwe bestuursvoorzitter van Zuyd Hogeschool waait er een nieuwe wind door het instituut. Hij verruilde Rotterdam voor Zuid-Limburg. "De Randstad heeft nog steeds een vertekend beeld van het zuiden."
Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Studeren

Filter
 
Terug naar boven