menu in
Nieuwsoverzicht
19 mrt 2018

Marc Demeyer opnieuw Koning van St.Joep

De uit België afkomstige standwerker Marc Demeyer is vandaag door een vakkundige jury opnieuw uitgeroepen tot Koning van St. Joep. Hij wist de titel ook in 2016 al te winnen.

Ondanks de ijzige kou bleef het publiek massaal staan om te luisteren naar zijn verhaal over de veelzijdigheid van zijn dunschiller.

De titel wordt uitgereikt aan de standwerker die zich in de ogen van de jury het beste profileert als verkoper. Daarbij spelen zaken als welsprekendheid, overtuiging, originaliteit, klantvriendelijkheid en aantrekkingskracht op het publiek een rol. Alle criteria waren bij Marc Demeyer weer prominent aanwezig. Wethouder Leon Geilen, tevens voorzitter van de jury, reikte de wisseltrofee uit. “Bij de kraam van Marc Demeyer op de Engelenkampstraat is het geen moment rustig geweest. Zelfs in de ijzige kou weet hij het publiek constant te boeien met een stevige dosis humor. Zijn dunschillers vlogen ook vandaag weer massaal over de toonbank.”

Marc Demeyer neemt de titel over van John Gruter. De uit Maarssen afkomstige standwerker werd vorig jaar met zijn Blije Voeten Crème tot Koning van St. Joep gekroond.

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Winkelen

Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Winkelen

Filter
  • Voormalig Bisschoppelijk College nog één keer open voor publiek Vereniging Sittards Verleden en de stichting Reünie Kleesj Sittard organiseren op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 13.00 uur een gratis toegankelijke bezichtiging in het gebouw van het vroegere Bisschoppelijk College aan de Parklaan.
  • Winnaars Brilliant Business Awards bekendgemaakt Onder grote belangstelling zijn dinsdagavond 16 april de Brilliant Business Awards uitgereikt. De prijs in de categorie Diamant ging naar HBI Bisscheroux uit Geleen. De Robijn was voor Weld Point uit Beek en de Parel ging naar IZT Limburg uit Elsloo.
  • Youp van 't Hek opent het theaterseizoen bij Schouwburg De Domijnen Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 opent Youp van ’t Hek het theaterseizoen 19/20 bij Schouwburg De Domijnen. Hij staat twee avonden met zijn voorstelling ‘Met de kennis van nu’ op het podium.
  • VISTA college nieuwe naam Arcus College en ROC Leeuwenborgh Gisteren is in de Rodahal in Kerkrade op feestelijke wijze de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh bekrachtigd. Tijdens de bijeenkomst werd ook de naam van het fusiecollege onthuld: VISTA college.
  • Feest bij winkelcentrum Den Tempel in Sittard Op zaterdag 6 april vieren winkeliers aangesloten bij de promotievereniging Den Tempel de heropening van het gerenoveerde winkelcentrum Den Tempel in Sittard. Tussen 13.00 en 17.00 uur worden bezoekers getrakteerd op diverse feestelijke activiteiten.
 
Terug naar boven