menu in
Nieuwsoverzicht
03 mei 2018

Moederdag event: Alles veur de mam!

Hét Moederdag event waarbij de dames eens lekker in de watten worden gelegd staat weer voor de deur. Zaterdag 12 mei zijn er tijdens Alles veur de mam tal van Moederdag activiteiten in de binnenstad van Sittard.

Programma Alles veur de mam
Verrassende activiteiten door de gehele binnenstad. 

Straattheater 
Twee kleurrijke straattheater acts verschijnen op diverse locaties in de binnenstad. De eerste act betreft De Sprookjesboom, een sprookjesachtige zang act met bellenblaas en een engelenstem. De zangeres zingt live verschillende bekende liedjes en laat jong en oud al dansend achter in een kleurrijke fantasie. De tweede act is Het Sleutelspel. Een acteur verplaatst zich door de binnenstad met een glazen kluis die mensen uitnodigt een gokje te wagen om de kluis te openen. Bij geluk ontvangen de bezoekers een leuke verrassing. Locaties: Steenweg, Voorstad, Brandstraat, Walstraat, Tempelplein, Gruizenstraat, Molenbeekstraat, Putstraat en Paardestraat.

Karikaturist
Een getalenteerde karikaturist zit klaar om gratis humoristische cartoons voor bezoekers te maken. Locatie: Markt

Gratis lekkernijen
Op diverse locaties in de binnenstad genieten bezoekers van gratis lekkernijen. Zo staat er op de Voorstad een wafelkraam waar men gratis van een wafel kan snoepen en loopt er een opvallend duo in de binnenstad die de bezoekers trakteert op hapjes en drankjes. 

Muzikaal genot
Na het succes tijdens Outlet Shopping Day zijn de heren van Hard2Get weer terug. De hele middag voorzien ze het publiek van live optredens met de lekkerste hits. Locatie: Markt

Gedicht veur de mam
Op de Limbrichterstraat zit een dichteres klaar met een authentieke typemachine en mooi briefpapier. Bezoekers ontvangen hier in een handomdraai een persoonlijk gedichtje voor de mam. 

Kinderhoek
Inmiddels bekend bij de kleine bezoekers van Sittard: de kinderhoek. Op de Voorstad kunnen de kids een leuk Moederdagcadeau knutselen. 

Naambordje
Handlettering is helemaal hip en happening. Studio Patchoeli is tijdens Alles veur de mam aanwezig om een uniek naambordje voor Moederdag te maken. Locatie: Walstraat

De Liefste mama van Sittard
Voorafgaand aan het evenement krijgt men de kans om hun mama's op te geven voor de 'Liefste mama van Sittard verkiezing'. Uit alle inzendingen worden 10 mama's uitgekozen die een leuke verrassing mogen ontvangen. Eén mama wint een weekend gratis rijden in een Mini Cooper. Wethouder Noël Lebens zal tussen 14:00-14:30 uur de prijsuitreiking verzorgen. Locatie: Kruispunt Limbrichterstraat-Walstraat.

Foto-spot
Een enthousiaste gastheer staat klaar om deze dag te vereeuwigen met een leuke foto. Wanneer de foto's worden gedeeld met #allesveurdemam maken de bezoekers kans op een heerlijk diner met mama. Locatie: Markt

Roosjes uitdelen
Door de hele binnenstad worden mama's verrast met roosjes. 

Meer informatie en het volledige winkelaanbod op www.sittardgenietenvoorop.nl

<< Terug naar nieuwsoverzicht
Delen via:

Nieuwsoverzicht Winkelen

  • “Ik zie mensen hier echt opbloeien” De Sittardse binnenstad kent vele bijzondere winkels. Plekken waar iedereen welkom is. Om er te werken, te verblijven of om gewoon samen gezellig een kop koffie te drinken. Werkaandewinkel van Maureen Gruisen is zo’n plek.
  • Kènjerfest: festival speciaal voor kinderen Op zondag 24 juni 2018 vindt Kènjerfest plaats: een festival speciaal voor kinderen, met een uitgebreid programma van te gekke activiteiten. Kènjerfest biedt alles wat een kinderhartje begeert.
  • Moederdag event: Alles veur de mam! Hét Moederdag event waarbij de dames eens lekker in de watten worden gelegd staat weer voor de deur. Zaterdag 12 mei zijn er tijdens Alles veur de mam tal van Moederdag activiteiten in de binnenstad van Sittard.
  • Hét Fashionevent van Sittard: All About Fashion Zondag 29 april staan niet alleen de modezaken van Sittard in het teken van de laatste trends, maar verandert de gehele binnenstad in één groot fashionevent.
Toon overige nieuwsberichten >>

Meer nieuws over Winkelen

Filter
 
Terug naar boven