menu in
8 leuke kinderfeestjes

8 leuke kinderfeestjes in Sittard-Geleen

Voor zowel de allerkleinste als voor de iets oudere kids zijn er tal van mogelijkheden om een leuk kinderfeest te organiseren in Sittard-Geleen. We hebben een aantal mogelijkheden op een rij gezet.

WOOD15

WOOD 15 is het eerste indoor Bikepark in Europa. Voor jong en oud, van beginnend tot ervaren biker. Er zijn verschillende fietsroutes die aansluiten op het gewenste niveau. Jeugd kan hier onder professionele begeleiding kennismaken met MTB/BMX. Zelfs cyclocross is mogelijk. Trainingen op verschillende niveaus. En na het rijden gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wood 15 
Nusterweg 66, Sittard

www.wood15.eu       

UNIT13

Zin in een dagje uit voor jong en oud? Bij UNIT13 kruip je heel even in de huid van een echte strijder. Voor lasergamen (vanaf 12 jaar) of airsoften (vanaf 18 jaar) ben je bij UNIT13 aan het goede adres. Spannende, uitdagende en afwisselende missies die iedereen lang bij zullen blijven. De missies worden gespeeld in een gereconstrueerd dorp met onder andere een supermarkt, kerk, politiebureau, gevangenis, bank met een kluis en een militaire basis. UNIT13 is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten.

Unit13

Nusterweg 66, Sittard 

www.unit13.eu    

IVY Climbing

Deze groepsactiviteit is voor de echte waaghalzen! IVY Climbing is het grootste en meest complete klimcentrum van de Euregio. Een gastvrij en multifunctioneel klimcentrum waarin alle disciplines binnen het sportklimmen aanwezig zijn. Zowel de beginner als de wedstrijdsporter vindt hier altijd zijn eigen uitdaging in het klimcentrum. In de spectaculaire boulderhal met 3D klimwanden beschikt IVY over bouldercircuits in verschillende moeilijkheidsgraden.  

IVY Climbing

Milaanstraat 115, Sittard

www.ivyclimbing.nl    

Filmpje bij Foroxity en bowlen bij Centerpocket

In Sittard-Geleen staat de grootste bioscoop van Zuid-Limburg. Acht grote en sfeervolle zalen, vertonen dagelijks de nieuwste films. De bioscoop huisvest ook een gezellig café / restaurant waar je voorafgaand of na de film lekker kunt eten en drinken. Een verjaardagsfeestje is ideaal te combineren met bowlen bij Centerpocket. Speciaal voor kinderfeestjes kun je hier verschillende arrangementen boeken.  

Foroxity
Rijksweg Zuid 271, Sittard
www.foroxity.nl  

Centerpocket
Rijksweg Noord 26, Sittard
www.centerpocket.nl

Binnenspeeltuinen

Sittard-Geleen heeft twee binnenspeeltuinen. Ideaal voor een dagje uit met de kids. Regen of zonneschijn? Je kunt in de speelparadijzen altijd spelen. Springen op een mega trampoline, crossen over circuits, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Leuk voor het hele gezin, verjaardagen, kinderfeestjes en schoolreisjes. Kom je ook spelen?

Ballorig

Lissabonlaan 30, Sittard
www.ballorig.nl  

Darteldome
Dr. Nolenslaan 128, Sittard
www.darteldome.nl  

Trampoline springen bij Jump XL

Bij Jump XL in Geleen kunnen kids helemaal los gaan door te jumpen en stunten op trampolines. Wie van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het geweldig vinden. Probeer het eens! Vanwege de veiligheid van de kinderen wordt er een minimale leeftijd van 7 jaar gehanteerd tijdens de reguliere jump uren. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom om naar alle jumps en tricks te komen kijken, alleen de jumpers betalen entree. Natuurlijk is er ook voldoende zitruimte en kan er tijdens het kijken iets worden gegeten en / of gedronken. Reserveer wel voordat je komt jumpen, want vol = vol!

Jump XL 
Vouershof 3, Geleen
 
www.jump-xl.com    

Kasteelpark Born

De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker enthousiast met hun trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. In de grachten zwemmen vele soorten zwanen, ganzen en eenden en in de grote doorloopvolière vliegen de vele papegaaiachtige om je heen. Voor kinderfeestjes zijn er speciale speurtochten beschikbaar.

In het park wandel je langs herten, roofdieren, stekelvarkens en apen. Verder kun je er ook geiten en schapen aaien. De aanwezige speeltuin ligt gelijk naast het terras, zodat de ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen ravotten op de speeltoestellen of spelen in het zand. Ook bij warm weer is het goed toeven in het Kasteelpark.  

Kasteelpark Born
Kasteelpark 38, Born

www.kasteelparkborn.nl   

VR Experience Sittard

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring om samen met je familie, vrienden of collega’s te delen? Neem dan eens een kijkje bij VR Experience in Sittard! Hier beleef je dankzij Virtual Reality de mooiste avonturen.  

Afhankelijk van de samenstelling van het team worden de spellen gekozen. Er kan gekozen worden uit maar liefst 50 games! Er kunnen tot 22 personen tegelijkertijd in de ruimte. De VR Experience is uitermate geschikt als groepsactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Door middel van de professionele HTC VIVE VR en de PSVR brillen bevinden deelnemers zich in een levensechte droomwereld, waar de mogelijkheden ongekend zijn. Beleef 60, 90 of 120 minuten lang een unieke ervaring! Durf jij de uitdaging aan te gaan?

VR Experience Sittard
Helstraat 16, Sittard 

www.vr-sittard.nl
VR Experience Sittard
@inpaginahtml@