menu

De vetste beats

  Feesten op Groove Garden, Mama’s Pride, MP Feesten

in
Vrije tijd
Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart op halen. Heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.
 
 • Overzichtstentoonstelling Joseph Sassoon Semah
  Vrijetijd Overzichtstentoonstelling Joseph Sassoon Semah Dit najaar presenteert Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is.
 • Geleen Calling presents WAVE
  Vrijetijd Geleen Calling presents WAVE Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
 • Kerstcircus Sittard-Geleen
  Vrijetijd Kerstcircus Sittard-Geleen Het is feest bij de circusfamilie Freiwald: het Limburgs Kerstcircus bestaat dit jaar namelijk 15 jaar! Om dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt er van 19 december t/m 5 januari een spectaculair Kerstcircus neergezet.
 • HerfstXperience 2019
  Vrijetijd HerfstXperience 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar altijd spectaculaire activiteiten in de herfstvakantie.
 • Sinterklaasintochten in Sittard-Geleen
  Vrijetijd Sinterklaasintochten in Sittard-Geleen In Sittard-Geleen wordt Sinterklaas warm onthaald tijdens diverse Sinterklaasintochten. Wil jij Sinterklaas persoonlijk verwelkomen en hem een warm verblijf in Nederland toewensen? Kijk in het overzicht waar en wanneer de intochten plaatsvinden.