menu

De volste agenda

  52 weken in het jaar festivals,
optochten, feesten en markten

in
Vrije tijd
Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart op halen. Heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.
 
 • Opening cultuurseizoen 2019/2020:
  Vrijetijd Opening cultuurseizoen 2019/2020: "Kom bij ons op de bank" Zaterdag 14 september nodigen De Domijnen en haar cultuurpartners je met “Kom bij ons op de bank” uit om te komen genieten van voorproefjes van het nieuwe cultuurseizoen.
 • Fiat 500 Tour
  Vrijetijd Fiat 500 Tour Na het succes van vorig jaar volgt zondag 15 september de tweede editie van de Fiat 500 Tour! Het start- en eindpunt van de 125 kilometer lange tocht door Nederlands- en Belgisch Limburg is de Markt in Sittard.
 • Outlet Shopping Day in Geleen
  Vrijetijd Outlet Shopping Day in Geleen Zaterdag 31 augustus is het weer Outlet Shopping Day in het centrum van Geleen.
 • Country Festival Beeg
  Vrijetijd Country Festival Beeg Op zaterdag 28 september vindt de eerste editie van Country Festival Beeg plaats. Countryliefhebbers kunnen hun hart ophalen met live (country) muziek, een prachtig aangelegde dansvloer en een mooi gevuld open podium.
 • Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup
  Vrijetijd Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup Van vrijdag 13 t/m zondag 15 september 2019 organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS (Powered by Offroad Cycling) de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup.