menu in
Markten

Corona-update: belangrijke informatie over jouw bezoek aan de markt

In verband met het coronavirus gelden op alle markten in Sittard-Geleen coronamaatregelen: 

- Blijf thuis bij klachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius)
- Betaal zoveel mogelijk met pin
- Houd 1,5 meter afstand van elkaar


Zie ook: Covid-19 maatregelen markten 

Donderdagmarkt Sittard

Kraampjes vullen het historische marktplein. Heerlijke geuren veroveren de oude binnenstad. De weekmarkt in Sittard heeft internationale flair en vindt iedere donderdag plaats in een prachtig decor van historische geveltjes. Op de markt vind je altijd de leukste aanbiedingen, verse seizoensproducten en unieke specialiteiten. Gezellige terrasjes nodigen uit om heerlijk te relaxen. De weekmarkt, met meer dan 100 kramen, vindt iedere donderdag van 08.00 tot 13.00 uur plaats.

Meer informatie | markten Sittard
Donderdagmarkt Sittard

Zaterdagmarkt Geleen

De gezellige en bonte zaterdagmarkt in Geleen is een smeltkroes van culturen. Op deze populaire multiculturele markt vind je lokale en streekproducten, maar ook specialiteiten die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Loven en bieden is hier nog gewoon. Deze zaterdagmarkt is een aanrader voor wie scherp geprijsde kwaliteitsproducten zoekt en trekt veel publiek uit Nederland, maar ook uit het aangrenzende buitenland. De markt is iedere zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Meer informatie | markten Geleen
 
Zaterdagmarkt Geleen

Markten Born en Grevenbicht

Markt Born
In Born en Grevenbicht wordt wekelijks een kleine markt georganiseerd. Alhoewel klein van opzet, kun je op deze markt terecht voor de wekelijkse boodschappen en kleding / accessoires. 

Born | weekmarkt 
Iedere woensdag van 09.00 tot 12.00 uur 

Grevenbicht | weekmarkt
Iedere dinsdag van 09.00 - 12.00 uur 

 

Website weekmarkten Sittard-Geleen

Ben je op zoek naar meer informatie over de weekmarkten? Onlangs is er een gloednieuwe website gelanceerd waarop je alles kunt terugvinden over de week- en jaarmarkten van Sittard-Geleen: van de actuele agenda tot aan de verhalen van onze marktkooplieden. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op: 

www.weekmarktensittardgeleen.nl 
Logo weekmarkten
@inpaginahtml@