menu in
Markten Centrum Geleen

Weekmarkten Geleen

Zaterdagmarkt Geleen
Zaterdagmarkt
De gezellige en bonte zaterdagmarkt in Geleen is een smeltkroes van culturen. Op deze populaire multiculturele markt vind je lokale en streekproducten, maar ook specialiteiten die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Loven en bieden is hier nog gewoon. Deze zaterdagmarkt is een aanrader voor wie scherp geprijsde kwaliteitsproducten zoekt en trekt veel publiek uit Nederland, maar ook uit het aangrenzende buitenland. De markt is iedere zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Donderdagmarkt (versmarkt)*  
Iedere donderdag vindt het gehele jaar door van 11.00 tot 17.00 uur de wekelijkse versmarkt plaats op de markt in Geleen. Vanaf april t/m oktober wordt deze markt uitgebreid met een antiek- en brocantemarkt. 

Elke donderdag antiek- en brocantemarkt in het centrum van Geleen

In de maanden april tot en met oktober vindt in het centrum van Geleen elke donderdag van 10.00 tot 16.30 uur een antiek- en brocantemarkt plaats. Deze markt staat opgesteld op de Nieuwe Markt (t.h.v. de HEMA/Jan Linders). Het aanbod bestaat naast curiosa en antiek ook uit een ruime en goed gesorteerde handel in boeken over Limburg en aanverwante onderwerpen. 
Brocante- en antiekmarkt Geleen
@inpaginahtml@