menu in
Markten Centrum Geleen

Weekmarkten Geleen

Zaterdagmarkt
De gezellige en bonte zaterdagmarkt in Geleen is een smeltkroes van culturen. Op deze populaire multiculturele markt vind je lokale en streekproducten, maar ook specialiteiten die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Loven en bieden is hier nog gewoon. Deze zaterdagmarkt is een aanrader voor wie scherp geprijsde kwaliteitsproducten zoekt en trekt veel publiek uit Nederland, maar ook uit het aangrenzende buitenland. De markt is iedere zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Donderdagmarkt (versmarkt)*  
Iedere donderdag vindt het gehele jaar door van 11.00 tot 18.00 uur de wekelijkse versmarkt plaats op de markt in Geleen. Vanaf april t/m oktober wordt deze markt uitgebreid met een antiek- en brocantemarkt. Elke donderdag antiek- en brocantemarkt in het centrum van Geleen

In de maanden april tot en met oktober vindt er elke donderdag van 10.00 tot 16.30 uur een curiosa-, boeken- en antiekmarkt plaats. Deze markt staat dan opgesteld op de Nieuwe Markt (t.h.v. de HEMA/Jan Linders). Er wordt een grote variatie in curiosa en antiek aangeboden. Verder is er een ruime en goed gesorteerde handel in boeken over Limburg en aanverwante onderwerpen. De markt is een bezoekje zeker waard. Zeker als dit wordt gecombineerd met een drankje en/of een hapje op een van de naastgelegen terrassen.

Let op! Op 13 en op 20 juni 2019 vervalt de antiek- en brocantemarkt vanwege de kermis in Geleen / ‘Gelaender Kirmes’.
Brocante- en antiekmarkt Geleen
@inpaginahtml@