menu in
Nieuws

Meer nieuws over SittardGeleen

Filter op
  • Vaste Prik maakt Sittard-Geleen een stuk schoner De organisatie van Vaste Prik Sittard-Geleen doet goed werk als het gaat om het opruimen van zwerfafval. De groeiende club betrokken inwoners wil elke maand een opruimactie organiseren om te zorgen voor een schone en veilige omgeving.
  • Bandenrecycler Black Bear vestigt zich op Chemelot in Sittard-Geleen Black Bear wil in Sittard-Geleen verder gaan met het recyclen van afgedankte autobanden en bijdragen aan een circulaire economie. Alle vergunningen zijn op orde, zodat kan worden gestart met de bouw van de fabriek.
  • Online ‘hawt vas vrouwluujzitting Zitterd’ met Halfvasten Op zondag 14 maart 2021, met Halfvasten, wordt de eerste online vrouwluujzitting van Sittard georganiseerd. Het wordt een programma met veel interactie, humor en swingende muziek waarmee ze vooral willen laten zien wat wél mogelijk is.
  • Studenten Zuyd Hogeschool winnen Legal Tech Challenge Vier studenten van de opleiding HBO-Rechten bij Zuyd Hogeschool in Sittard hebben de landelijke Legal Tech Challenge van het ministerie van Justitie en Veiligheid gewonnen. Ze bedachten een app die burgers helpt bij het aanvragen van bijstand.
  • Nieuwe winkelopeningen in Sittard-Geleen De ondernemers in Sittard-Geleen staan niet stil. De afgelopen tijd zijn er weer nieuwe winkels en zaken bijgekomen. Zin in een lekkere maaltijd of een nieuwe outfit? Bekijk wat deze nieuwe ondernemers te bieden hebben.
 
Terug naar boven