menu in
Evenementen

Amuse Tocht Sittard

07 dec 2019 − 05 jan 2020
Van 7 december t/m 5 januari kun je in de binnenstad van Sittard weer een culinaire ontdekkingstocht maken door de sfeervolle Amuse Tocht Sittard te bewandelen.
Kafee de Kup

Bestel je tickets online of bij de Visit Zuid-Limburg shop (Rosmolenstraat 2) en bepaal zelf de dag en met hoeveel personen je de Amuse Tocht wilt lopen. Aan de hand van de gekozen horecalocaties kun je je eigen route samenstellen. Om je op weg te helpen staat op het ticket een inspirerende route aangegeven. Om Sittard optimaal te beleven adviseert de organisatie iedereen om 4 à 5 locaties te bezoeken. De negen deelnemende horecalocaties zijn De Limbourg, De Vief Heringe, Café Dwaesj, Gastrobar 1677, Ich & Dich, Kafee de Kup, Kop, MERICI & Schtad Zitterd.

Een Amuse kost €2,50 p.p., ongeacht de gekozen Amuse locatie. 

Meer informatie over de deelnemende culinaire locaties:

Wine en Dine - De Limbourg 

Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. De Limbourg is het markante hotel op de Markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog écht persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. Je kunt hier loungen, lunchen, uitgebreid dineren of vergaderen.

De Limbourg
Markt 22, Sittard

De Vief Heringe 

In de Ophovenermolen in het stadspark van Sittard, vind je De Vief Heringe. Een toegankelijk, gastvrij, kind- en hondvriendelijk toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers, dagrecreanten en andere levensgenieters.

De Vief Heringe
Molenweg 56, Sittard

Café Dwaesj

Op het eerste oog een gezellige bruine kroeg. Maar er is meer, veel meer. Café Dwaesj heeft vergaderruimtes en een intieme feestzaal met tal van mogelijkheden! Beschikt tevens over een uitgebreid assortiment bijzondere Belgische bieren. 

Café Dwaesj
Stationsdwarsstraat 8, Sittard 

Gastrobar 1677

Gastrobar 1677 staat voor Genieten met een grote ‘G’. Bij Gastrobar 1677 word je uitgenodigd om te genieten van de gezellige sfeer, een goed glas wijn en lekker eten. Kwalitatief hoogwaardige producten, vers gesneden en altijd vakkundig bereid door topchefs.

Gastrobar 1677
Markt 26, Sittard

Ich & Dich

Ich & Dich is in de loop van de jaren een heus begrip geworden in Sittard. Door gastvrijheid met een hoofdletter G te schrijven, voelt Ich & Dich als thuiskomen. De twee losse ingrediënten, Ich en Dich, met een scheutje passie en liefde, maken het eetcafé tot een uniek recept. Je proeft het niet alleen aan de sfeer, maar ook aan de koffies, gerechten en het team.

Ich en Dich
Markt 13, Sittard

Kafee de Kup

De vele instrumenten aan het plafond verraden de voorliefde van de gastheer, terwijl de foto’s aan de wanden de gasten terug voert naar Sittard in vroeger tijden. Afbeeldingen van markante stadsgezichten, die menigeen zich nog herinnert, zorgen voor gespreksstof terwijl gasten van het ruime assortiment genieten.

Kafee de Kup
Limbrichterstraat 28, Sittard

Kop_

Kop is een unieke locatie op de hoek van het drukste winkelkruispunt van Sittard. Bij Kop vind je alles wat met een kop te maken heeft: de combinatie van een gespecialiseerde knip- en kleursalon met een gezellige bar zorgt voor een ontspannen sfeer.

Kop_ Sittard
Begijnenhofstraat 3, Sittard 

Hotel Merici 

Hotel Merici is een prachtig viersterren kloosterhotel, gelegen in het volledig gerestaureerde kloosterkwartier in hartje Sittard. Het combineert eigentijdse luxe met een duidelijk aanwezig voelbare historie.

Hotel Merici 
Oude Markt 25, Sittard

Café Schtad Zitterd

De Hoeskamer van Zitterd verwelkomt je graag voor een lekker biertje, een wijntje, verzorgd kopje koffie en een van de heerlijke gerechten van de lunch- en avondkaart. En wat zeg je van een kopje koffie met zelfgebakken appeltaart of brownie na? Beneden vind je een gezellig, bruin café en boven een sfeervolle en volledig ingerichte ruimte met bar voor intieme familiefeesten, koffietafels of vergaderingen.

Café Schtad Zitterd
Markt 25, Sittard 

<< Terug naar evenementoverzicht
Delen via:
Toon overige evenementen >>

Meer nieuws over Vrijetijd

Filter
  • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
Terug naar boven